Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Grenadier
|
Wysłany: 21 czerwca 2004 Dyscypliny sportowe.
|
|
|
Tar - warto by juz to powoli zbierać do qpy.
A z najświerzszych danych sportowym mam info, że mecz Imperium vs Urząd Miasta i Gminy Byczyna rozegrany zostanie w sobotę, 14 sierpnia, o godzinie 11. Gramy dwa razy po 20 minut po 11 (do ustalenia czy na duzym czy połowie boiska), ilośc zmian dowolna.
Aha - położenie stadionu w Byczynie - www.byczyna.pl
___________ Będziemy się żegnać... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ilness
|
Wysłany: 2 lipca 2004 Dyscypliny sportowe.
|
|
|
Bierki synchroniczne pod wodą..... A tak na poważnie to może turniej łuczniczy? Poza tym chętnie pograłbym w tenisa stołowego. Trenuję ten sport, więc chętnie udzielę nawet kilku lekcji, pod warunkiem, że stół jaki będziemy mieli do dyspozycji bedzie stołęm "poważnym" tj. sprawnym, prostym, o naturalnych wymiarach i w pomieszczeniu zamkniętym. Poza tym chętnie pogram w kosza.
___________ "Samotność, to taka straszna trwoga...
Ogarnia mnie, przenika mnie.
Wiesz mamo, wyobraziłem sobie, że
nie ma boga, nie ma, nie."
Dżem "List do M." |
|
Powrót do góry
|
|
|
jOjO
|
Wysłany: 9 lipca 2004 Dyscypliny sportowe.
|
|
|
nieśmiało zaproponuję, by o przyszłości Narodu pomyśleć!
żeby imprezę dobrze byczynianie wspominali, musi jem mieć fto o tem przypominać!
a najlepszo pamięć majo...
dzieciątka!
i młodzież (ale tu wiek zaczyna grać rolę :P)
stąd mój apel:
więcej takich dyscyplin, do ftórych może się włączyć dzieciątko, które dla tegoż dzieciątka będą atrakcyjne do oglądania
to nam powinno w kolejnych miesiącach zapewnić żywą i życzliwą pamięć
"Tata! a kiedy znowu bedo behemoty?" - to powinno być slychać wieczorami przed snem i w nocy przez sen w cały Byczynie i gminie :D
___________ Baruk Khazad! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 11 lipca 2004 Dyscypliny sportowe.
|
|
|
Hehehe... poczciwy Hetman :D.
Zaprpoponuje może starą grę, która w Stanach ma duże powodzenie wśród dzieci ponoć ;), a przynajmniej miała. Gra stara jak świat, wyścig na trzech nogach. Oczywiście w parach :D.
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
jOjO
|
Wysłany: 3 sierpnia 2004 Dyscypliny sportowe.
|
|
|
a mię zaciekawiło skund w telewizyjorze wiedzo o naszym Qńwencie?
zauważyliście, że w prawem górnem rogu widać numerek oznaczający
ile dni zostało do Qńwentowego piątq?
ha!
___________ Baruk Khazad! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Moandor
|
Wysłany: 4 sierpnia 2004 Dyscypliny sportowe.
|
|
|
A będzie jakaś możliwość, aby pograć sobie w kosza? Jakieś kosze na podwórku, przy internacie, bądź jakaś sala gimnastyczna? [/b]
___________ Póki Bóg nie odsłoni przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie sie mieścić w tych paru słowach:
Czekać i nie tracić nadziei! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Wiktor
|
Wysłany: 6 sierpnia 2004 Dyscypliny sportowe.
|
|
|
Chyba nikt nic takiego tu nie umieścił, wiec piszę (przepraszam, że nie czytam całego tematu niestety nie mam ostatnio czasu nawet aby buty wyczyścić).
W Polsce nieznana jest gra która wywodzi się z Francji, gdzie jest bardzo popularną. Petanque czli Boule polega na rzucaniu metalowymi kulami i daje to mnóstwo radości. Moze bedąc za granicą widzieliście ludzi grających sobie w parku w jakąś grę i rzucajacych w skupieniu metalowe kule, może widzieliści to na zagranicznym filmie... To własnie jest Petanque.
Proponuję aby każdy Jaskiniowiec który ma swój zestaw wziął go ze sobą, aby mozna było razem pograć ! Ja wezmę ze sobą 6 kul, coby móc pograć w dwie osoby/dwie drużyny.
Znalazłem jakąś stronę poświęcona tej grze więc zapodaję jej adres aby ciekawi mogli sobie sprawdzić :) : http://boulepetanque.prv.pl/
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Eldacar
|
Wysłany: 6 sierpnia 2004 Dyscypliny sportowe.
|
|
|
Piękna gra, swój zestaw wezmę (szkoda tylko że tyle waży), może jakieś mistrzostwa zorganizujemy :) W sumie przydałoby się podszlifować formę, bo dawno nie grałem :)
___________ "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones." A. Einstein |
|
Powrót do góry
|
|
|