Autor |
Wiadomość |
Eldacar
|
Wysłany: 28 sierpnia 2004 Wasze Avatary
|
|
|
A skąd jest mój avatarek bo nie mam zielonego pojęcia ?? :)
Jaki avatarek? Bo żadnego nie widzę :P.. - Hexe
___________ "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones." A. Einstein |
|
Powrót do góry
|
|
|
Specter
|
Wysłany: 3 września 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Ja swój wziąłem z osobistych, bo nie miałem pojęcia, że to są te używane :oops: Wziąłem najfajniejszy jaki był i nie zauważyłem żeby ktoś go używał (przynajmniej nie spotkałem się na forum). Jakbym widział to bym się nie posunął do tak łajdackiego czynu.
___________ "To gaze under its hood, is to invite death" |
|
Powrót do góry
|
|
|
Drupi
|
Wysłany: 26 września 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Mój avatar to jakiś nekromanta znaleziony w galeri.
Pochodzi pewnie z HoMM 4. Wolałbym jakiegoś z trójki ale nie znalazłem nic ciekawego :cry:
___________ Nekropolia i tak jest najlepsza :twisted:. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Iscandel
|
Wysłany: 20 października 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Havier (cytat): |
Mój avator przedstawia anioła. Przywodce armii dobra i wielkiego bohatera który ma wiele imion...
|
Aniola czy ja dobrze słysze toś my jedna rodzinka, kolejna deva w jaskini jak miło :D
tak wiem sorki za offtopic :P ale musiałem to więzy rasowe ;)
|
|
Powrót do góry
|
|
|
SAM-UeL
|
Wysłany: 21 października 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Drupi (cytat): |
Mój avatar to jakiś nekromanta znaleziony w galeri.
Pochodzi pewnie z HoMM 4. Wolałbym jakiegoś z trójki ale nie znalazłem nic ciekawego :cry: |
Ten avatar nie pochodzi z żadnego Herosa... tylko jest to okrojone zdjęcie z galerii... kogo nie pamiętam bo kroiłem to jakieś półtora roku temu ;)
Sam też nie wiem skąd jest mój avatar... odziwo znalazłem go w folderze... WoG'a a w samej grze tej facjaty nie widziałem :)
___________ biegniemy za szczęściem choć nie możemy go dopaść,
wciąz ucieka nam, bo nie znamy prawdy o nim,
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni..
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ghost
|
Wysłany: 21 października 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Sam - ten avatarek to Edwin Odesseiron z BG2 :P Mnie się nieco czepiali na początku mojej egzystencji na tym forum, że mój avatar przedstawiał tą samą osobę, jeśli wierzyć @lanowi :P (Czyli pewnie tak nie było... :>)
A ma ktoś dostęp do PEŁNEJ wersji mojego ava? :/
___________ Zaśmiecam język z lubością
Znieprawiam, do złego kuszę
Zakusy mam bolszewickie
I sączę jad w młode dusze
fragment wiersza J. Tuwima |
|
Powrót do góry
|
|
|
Destero
|
Wysłany: 7 listopada 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Co prawda na razie czekam jeszcze aż Hetman jOjO zamieści mojego avatara w galerii abym mógł go użyć ale wręcz nie mogę się powstrzymać przed pochwaleniem się :). Oto i on (ja) w pełnej wersji.
Pozdrawiam Destero
___________ Paradoxically, sins one can consider as forgiven are those he can't forgive himself... kore no nindo da |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
|
|
|
Heh to sobie jeszcze chyba trochę poczekasz... podobnie jak ja - bo ja też chciałam/chcę zmienić ava :P ale na razie niestety nie ma takiej możliwości :(
___________ I loved you a lot
to need you a lot
I leave you alone...
Guano Apes - Living in a lie |
|
Powrót do góry
|
|
|
Destero
|
|
|
|
oooo.... :(.... to zła wiadomość. A wiadomo chociaż kiedy będzie to możliwe... przynajmniej przybliżony czas?
___________ Paradoxically, sins one can consider as forgiven are those he can't forgive himself... kore no nindo da |
|
Powrót do góry
|
|
|
Fristron z Avlee
|
|
|
|
skąd jest mój avik - nie wiem. ale mi pasuje, bo moją postać wyobrażam sobie właśnie w takim kapturze (może nie krzyczącą, ale skoro nei ma lepszej to trudno :) ). Najbardziej ubolewam, że nie można z własnego dysku wgrać, bo mam tam fajniutki avik, ale nie da rady... a ja jestem trochę niecierpliwy :P
___________ Nie ma na tym świecie altruistów. Są ci, którzy ich udają i ci, którym udawanie weszło w nawyk. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Destero
|
|
|
|
Mój przyszły (miejmy nadzieję) avatar nie ma żadnego szczególnego pochodzenia. Ot jedna z wielu prac artystycznych... niemniej sądzę jednak, iż udana... póki co zadowolę się tym :(
|
Powrót do góry
|
|
|
Drupi
|
Wysłany: 8 listopada 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Destero (cytat): |
|
Fajny avatar (ładne oczy :D).
Skąd go wytrzasnąłeś ?
Na forum jak będzie twoim avatarem to też będzie taki duży ? :)
|
Powrót do góry
|
|
|
Hexe
|
|
|
|
niemniej sądzę jednak, iż udana.. |
Ja bym powiedziała nawet, że bardzo udana .. :)
___________ Earth is full. Go home. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Destero
|
|
|
|
Drupi: To właśnie o oczy przede wszystkim chodzi :) jednak reszta w pełni oddaje to czego tak potrzebowałem i szukałem codziennie przez przynajmniej 1h na google przez około rok [nie żartuję... można odliczyć święta i wakacje ;)]. Wybrałem go między innymi dlatego że idealnie oddaje wygląd głównego bohatera mojego opowiadania [książką jeszcze nie śmię tego nazwać bo choć urosła do niemalże epickich rozmiarów w mojej głowie to nie mogę zmusić się i przelać jej na papier... kto wie może jak dostanę się do osady :)].
Jeśli chodzi o rozmiar to wysłałem już Hetmanowi jOjO [btw. przepraszam za niektóre "bzdurki" które tam wypisałem hetmanie ale skopiowałem wszystko z forum ;)]pomniejszona wersję odpowiadającą bardziej standardom imperialnym jednak wygląda na to że szybko jej nie użyję :cry:.
Hexe: dziękuję :oops: :).
|
Powrót do góry
|
|
|
Drupi
|
Wysłany: 10 listopada 2004 Wasze Avatary
|
|
|
...szukałem codziennie przez przynajmniej 1h na google przez około rok [nie żartuję... można odliczyć święta i wakacje ;)]. |
Gratuluję wytrwałości ;). Może jak znajdę trochę czsu to sam sobie poszukam.
wygląda na to że szybko jej nie użyję :cry:. |
Życzę powodzenia ;)
|
Powrót do góry
|
|
|
Damiaen
|
Wysłany: 25 grudnia 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Hmmm... awatar wybrałem dziś rano, bo czerwony krzyżyk miast mojego lica dziwnie wyglądał, a stara "buźka" mi się znudziła... :)
Czego ten? W sumie nie wiem, ale myślę, że ten facet ma ze mną wiele wspólnego - jest przystojny, dobrze zbudowany, wygląda na szalenie inteligentnego gentelmana... Tylko strasznie dziwnie się ubiera... :P :D ;)
___________ This morning, I woke up
Feeling brand new and I jumped up
Feeling my highs, and my lows
In my soul, and my goals
Just to stop smokin, and stop drinkin
And I've been thinkin - I've got my reasons
Just to get by.
Talib Kweli - "Get by" |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nagash
|
Wysłany: 26 grudnia 2004 Wasze Avatary
|
|
|
- A mój avatar przedstawia Nagasha z HoMM 3 ....
___________ Śmierć to dopiero początek życia...... tego drugiego ..... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Smith
|
Wysłany: 26 grudnia 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Wybrałem ten avatar bo wszystkie inne ludki w kaptórkach były już zarezerwowane.
PS.Może ktoś wie skąd jest mój avatarek.
___________ Doświadczenie to coś co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Damiaen
|
Wysłany: 27 grudnia 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Mój avatar mnie opuścił!
Hmmm... Nie wiecie co się dzieje? Wybieram sobie avatarek, patrze na drugi dzień i go nie ma... Więc wybieram go ponownie i... sytuacja się powtarza! Co mam zrobić!? Ratujcie!
Hania, lat 15, Radom
___________ This morning, I woke up
Feeling brand new and I jumped up
Feeling my highs, and my lows
In my soul, and my goals
Just to stop smokin, and stop drinkin
And I've been thinkin - I've got my reasons
Just to get by.
Talib Kweli - "Get by" |
|
Powrót do góry
|
|
|
Maffej
|
Wysłany: 28 grudnia 2004 Wasze Avatary
|
|
|
Mój avatarek nie jest tym moim 'reprezentacyjnym' ;) , a wszystko to z prostej i wiadomej wszystkim przyczyny :) . Musiałem wybrać sobie facjatę (z galerii) Wilfrey'a (H2), do którego mam pewien sentyment :P .
Aha... oto mój - wspomniany już - 'reprezentacyjny' avatar... grafika pochodzi z innego forum ;) :
(gęba pochodzi z Disciples... a tak mi się zwyczjnie podoba bo... troszkę mnie przypomina... eeee, ten nos także podobny :? )
___________ " Maybe my mind's not at all in control
Maybe I'm not in control... "
---
A imię me brzmi MaFFej... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Danio
|
Wysłany: 11 stycznia 2005 Wasze Avatary
|
|
|
Mój Avart podobno wzią się z gabinetu luster :) . Aczkolwie nie wiem i być może to kiedyś sprawdzę. Wybrałem go choć kreuje postać maga. Taki popularny "Gościu w kapturze", a jednak troche inny. Może to udeżające podobieństwo do mojego wyglądu mnie na niegu skusiło :D :D :D
___________ Rodzina jest jak górski krajobraz - najlepiej wygląda z daleka. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nabu
Wysłany: 12 stycznia 2005 Wasze Avatary
|
|
|
Mój avatar pochodzi z HoMM 2 i przedstawia czarnoksiężnika Baroka.
Ponieważ spodobał mi się, przemianowałem go na druida Nabu - czarnoksiężnik zaś nie zgłosił pretensji. :)
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Thurvandel
|
|
|
|
Danio... twój Avek jest z Icewind Dale.
A w sumie, to prawie wszystkie avy pochodzą z Gabinetu Luster, ale i tam się nie zrodziły, a trafiły z innych stronek, gier, etc. :)
Co do mojego avatara, to jest bardzo podobny do jednego z ludków na okładce Battalions of Fear Blind Guardianów, ale różni się jednak. Podejrzewam, że jego pochodzenie z Guardianami coś wspólnego miec może, ale ręki sobie odciąć w zakład nie dam.
A wybrałem go, bo jest taki podobny do mnie :D (zwłaszcza te szlachetne rysy twarzy ;) ).
No i ogólnie tak jakoś skłania do zadumy... :)
___________ There are three kinds of people on this world. These who can count and these who cannot. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Danio
|
|
|
|
Dzięki za podanie pochodzenia mojego avika. Ja to chyba ślepy jestem. Mam IWD takiego gości i podbieństwa to siebie nie zauważam. Może to dlatego że stoję w cieniu :D :?:
___________ Rodzina jest jak górski krajobraz - najlepiej wygląda z daleka. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
|
|
|
Thurvandel (cytat): |
Co do mojego avatara, to jest bardzo podobny do jednego z ludków na okładce Battalions of Fear Blind Guardianów, ale różni się jednak. Podejrzewam, że jego pochodzenie z Guardianami coś wspólnego miec może, ale ręki sobie odciąć w zakład nie dam. |
Nie to nie jest ten z okładki Blindów(nie wiem skąd on dokładnie pochodzi chociaż sama go wynalazłam i dodałam do Gabinetu Luster ;)).. Arcymag Enleth ma jednego z jegomości okładkowych za facjendę ;)
Danio: jeżeli nie chcesz, żeby Ci podwiniętego tego ava radzę się zgłosić mailem/PW czy czymś innym do mnie lub Irvina, żebyśmy go przenieśli do Osobistych i podpisali Twoim nickiem - no chyba, że Ci nie zależy na tym...
___________ I loved you a lot
to need you a lot
I leave you alone...
Guano Apes - Living in a lie |
|
Powrót do góry
|
|
|