Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Lory
|
Wysłany: 31 marca 2004 uporządkowanie ankiet
|
|
|
Przegladam forum i odnoszę wrażenie iż panuje straszny chaos spowodowany przez porozrzucane ankiety. Dlatego proponuję aby stworzyć osobny temat gdzie można by umieszczać nowe ankiety i łatwiej by było usuwać w ten sposób te już nieaktualne.
___________ "Krew, krew, krew
Wrogów wsiąka w ziemię.. "
'Siewca wiatru' |
|
Powrót do góry
|
|
|
DruidKot
|
Wysłany: 31 marca 2004 uporządkowanie ankiet
|
|
|
Usuwanie starych ankiet nie ma sensu. Po co wyrzucać historię? A skoro nieaktualne, to same zejdą z czasem na dno...
___________ Rychłoż się zejdziem znów?
o ortografii || o łańcuszkach |
|
Powrót do góry
|
|
|
Lory
|
Wysłany: 4 kwietnia 2004 uporządkowanie ankiet
|
|
|
No tak nie trzeba usuwać, bo się same usuwają, ale ja przeglądając różne części fora odnoszę wrażenie chaosu. Ankiety są wszędzie a mogłyby być umieszczone na jednym stoliku poświeconemu tylko ankietą. Łatwiej jak mi się zdaje było by wtedy przeglądać i poszukać te ankiety, które interesują osoby przychodzące na fora. Takie jest moja opinia :).
Pozdrawiam.
___________ "Krew, krew, krew
Wrogów wsiąka w ziemię.. "
'Siewca wiatru' |
|
Powrót do góry
|
|
|
DruidKot
|
|
|
|
WTedy to dopiero byłby chaos! Niech pozostaną tak jak jest - posegregowane tematycznie!
___________ Rychłoż się zejdziem znów?
o ortografii || o łańcuszkach |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
No cóż... Jak ostatnio zauważyłem to mi jest zupełnie obojętne gdzie będą... Ja teraz tylko wchodzę na główną stronę i daje pokaż posty od ostatniej wizyty, najlepszy i najszybszy sposóbn a przejżenie najważniejszych rzeczy :D. A sporo tego, jak do tego dodać czas jaki muszę poświęcić na inne zajęcia, to jest to jedyny opcjonalny układ dla mnie.
Ale z punktu widzenia nowego, wolałbym żeby ankiety pozostały tak jak są. Ankieta dotyczy konkrentego tematu i przy temacie powinna się znajdować. Ale to tylko moje skromne zdanie.
Pozdro
Kosnik King, 19 Skryba Imperium Kinugów
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|