Imperium Jaskini Behemota
Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Ostatnio odwiedziłeś nas:
Obecny czas to: 2024-11-21 10:55:02
Autor |
Wiadomość |
Elias
Wysłany: 5 kwietnia 2004 Equilibris 3.42
|
|
|
Cytuję z sekcji Equlibris:
Od dziś w serwisie H4, sekcja Download, dostępna jest najnowsza wersja moda do Heroes IV.
Equilibris 3.42
Zachęcam do odwiedzin, zwłaszcza że do ściągniecia z NASZEGO serwera!
Bardzo ładnie, tylko jak się zachęca do ściagnięcia z NASZEGO serwera (i umieszcza informację na stronie głównej Jaskinii), to wypadałoby zadbać, żeby się to na pewno dawało poprawnie ściągnąć. Bo aktualnie, to w Jaskinii jest dostępny niekompletny plik (1.5M zamiast 2.2M). Prawdopodobnie słuszna uwaga - lecz zamiast w Karczmie winna znależć się w Uwagach..(i tam ją posyłam..) - Eon
___________ There can be only one! |
|
Powrót do góry
|
|
|
@lan
|
Wysłany: 5 kwietnia 2004 Equilibris 3.42
|
|
|
Bardzo mi przykro, instalkę dostałem bezpośrednio od szefa Equilibrisa na maila (prosiłem o to, by jak najszybciej móc go zamieścić). Niestety, prawdopodobnie w czasie przesyłania obcięło 0,7MB, a ja nie sprawdziłem, czy ładuję na serwer cały plik, czy tylko jego część - także mea culpa! przepraszam.
Na serwerze znajduje się już pełny plik - zapraszam!
___________ "Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty."
A. Sapkowski
Jabber | Przewodnik po IJB | Histmag |
|
Powrót do góry
|
|
|