Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Fuuzy
Skąd: Wasilków na Podlasiu (to nieprawda że ludzie porozumiewają się tu językiem gestów i chrząkni
|
Wysłany: 10 maja 2003 MM X
|
|
|
Hmm... coraz więcej wskazuje na to, że kiedyś zobaczymy jeszcze MM10.
A nawet jeśli nie (tfu, odpukać w niemalowane) to i tak warto opisać swoje marzenia i oczekiwania związane z grą.
No cóż... no więc piszcie :)
___________ Mamo! Spójrz! Jestem w Internecie... |
|
Powrót do góry
|
|
|
SAM-UeL
|
Wysłany: 19 maja 2003 MM X
|
|
|
Jak słyszałem MM X ma byc grą multiplayerową... brak samotnego szwendania się. Tak słyszałem. A czy to prawda to sie okaże
___________ biegniemy za szczęściem choć nie możemy go dopaść,
wciąz ucieka nam, bo nie znamy prawdy o nim,
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni..
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Acid Dragon
|
Wysłany: 19 maja 2003 MM X
|
|
|
mam nadzieję, że pomyliłeś to z (tfuj!) Legends o f Might and Magic, które mają mniej-więcej taką właśnie formę..... Jeżeli MMX byłaby grą multiplayer, to to już nie byłaby MMX :)....Cały cykl MM to cRPG przeznaczony dla jednego jedynego gracza..... Jeżeli MMX byłoby grą multiplayer, to po prsotu nie mogłoby się nazywać MMX, gdyż nie nawiązywałaby zupełnie w niczym do poprzedniczek. (Tu mógłbym coś powiedzieć jak zwykle o H4, ale tym razem byłoby to przegięcie :P)
___________ Neutralność nie zawsze jest możliwa... |
|
Powrót do góry
|
|
|