Imperium Jaskini Behemota
Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Ostatnio odwiedziłeś nas:
Obecny czas to: 2024-12-3 18:49:50
Autor |
Wiadomość |
Val Gaav
Skąd: Z jednego z czterech światów stworzonych przez... : "Lord of the Nightmares"
|
Wysłany: 18 grudnia 2004 Karawany w HOMM-V?
|
|
|
pozatym mozna by zrobic cos takiego ze np mag rzucajacy dimension przez jakies wysokie gory musi wydac na to np wiecej many...
acha a w podziemiach mozna by wylaczyc rzucanie dimension jak tak sie pomysli to jest to malo logiczne .. zbyt duze prawdopodobienstwo trafienia na lita skale (smierc maga i armii lub uwiezieni w innym wymiarze) mozna kombinowac na rozne sposoby :)
a nie od razu wyrzucac ten czar z gry :)
___________ Darkness beyound blackest pitch, deeper then the deepest night
King of darkness, who shines like gold upon the Sea of Chaos.
I call myself upon thee! Swear myself to thee !
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Danio
|
Wysłany: 17 lutego 2005 Karawany w HOMM-V?
|
|
|
W HoMM nigdy nie lubiłem chodzić po siedliskach i kupywać jakiś tam armii. Zawsze po pierwszych tygodniach zosawiałe siedliska i nie wracałem do nich by nie marnować cennego ruchu. Ale z drugiej strony dlaczego mam marnować jednostki. I robiłem rzecz której z nieznanych mi powodów nie lubiłem . Dkupywałem bochatera.... Ale w czwórce problem został rozwiązany robiłem kaawany.
I toby było na tele.
___________ Rodzina jest jak górski krajobraz - najlepiej wygląda z daleka. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Haarald
|
Wysłany: 17 lutego 2005 Karawany w HOMM-V?
|
|
|
A ja tak sobię myślę że karawany znacznie uprościły nam życie. Z jednej strony to dobrze z drugiej źle. Akurat osobiste fatygowanie się po stworki wydawało mi się ciekawe... to jakby doglądanie swoich włości.
Jednak więkoszść uważa, że są potrzebne i trudno się z tym nie zgodzić. Mnie się wydaje że jeżeli już mają być karawany to niech zrobią jakąś "przechowalnię" na wszelkie jednostki by nie pałętały się pod zamkiem, a z chwilą zajęcia miasta przez wroga udawałyby się do innego sojuszniczego zamku.
|
|
Powrót do góry
|
|
|