Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Wysłany: 31 lipca 2004 Błędy AI oraz "niedoróbki" w poprzednich częś
Troche odkurzę temat , nie pamietam jak to było w H3 ale w H4 był bardzo nisko ustawiony priorytet zajmowania kopalni z surowcami . Wygladało to tak jakby komp ich nie widział. Dlatego ja bardzo czesto je zajmowałem (na Championie) i czekałem na Armie wroga na szczerym polu bo na zamek od razu sie nie porywałem...po jakims czasie komp wychodził bohaterami badz samymi jednostakami a ja pomalutku pokolej
w większosci wypadkow je niszczyczyłem. po np trzech tygodniach takiej partyzantki komp nie miał surowców na wykup jednostek 4 poziomu wtedy atakowałem miasto i w wiekszosci wypadków było po zabawie ....