Imperium Jaskini Behemota
Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Ostatnio odwiedziłeś nas:
Obecny czas to: 2024-11-21 11:08:34
Autor |
Wiadomość |
Artrosis
|
Wysłany: 28 maja 2004 Nowe szkice i co Wy na to?
|
|
|
No wlasnie, szkice z 25 maja, jak to wyglada? Ten gosciu z mieczem, wyglada jak jakis plastuŚ!!! Nie wiem czy znacie gre Lords of the Realms, teraz na rynku jest trzecia czesc tej gry, ale pod wzgledem graficznym ja strasznie skopali, postacie w niej wygladaja jak z gry dla 3-latkow. Obawiam sie ze to samo zaczyna sie dziac w tych nowych szkicach. Nie wiem jak wam, ale mi Herosi zawsze sie kojarzyli z jakims watkiem rycerskim z elementami(znacznymi) fantasy i poprzednie czesci Herosow wiernie odwzorowywaly rozne detale np. ubrania. A teraz przez te uproszczenia mamy rysunek rycerzyka ktory pasuje do gry dla malych dzieci!!!
...albo chatka z napendem wodnym? Bardzo uproszczony wyglad przez co gra znow moze stracic swoj klimat. Jest za bardzo "PLASTUSIOWATA"
...albo ta kraina? Jest za bardzo basniowa, a za malo fantasy!!!
Mysle ze ktos mnie zrozumial, bo bedzie mi przykro jesli gra Herosi V bedzie pod wzgledem graficznym plastusiowa z postaciami bajek dla malych dzieci, a straci klimat (detale, nute fantasy, pewna rycerskosc i cos z robin hooda ;-) szkoda by bylo gry.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!!!!
___________ - OUR TIME HAS COME - WE ARE UNDER THE GUN -
Chcesz by swiat sie dowiedzial ze Le Pper jest KRETYNEM? To umiesc u siebie ten link!!! Jeden za wszystkich wszyscy za jednego ;-)
[url=http://www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/207.htm>Kretyn[/url] |
|
Powrót do góry
|
|
|
Haav Gyr
|
Wysłany: 28 maja 2004 Nowe szkice i co Wy na to?
|
|
|
:? Ale po co ten temat?? Przecież opinie można wyrazić w głównym temacie z obrazkami.......
___________ From the beginnin' to end
Losers lose, winners win
This is real, we ain't got to pretend
The cold world that we in
Is full of pressure and pain
I thought it would chane
But its stayin' the same |
|
Powrót do góry
|
|
|