Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 8 czerwca 2004 Targowisko Jaskinii
|
|
|
Witam!!
Masz coś do sprzedania, poszukujesz czegoś już od dawna??
Zapraszamy, może któryś z Jaskiniowców właśnie czegoś takiego szuka, a może właśnie ma coś do sprzedania co potrzebujesz...
JEDNA ZASADA!!!!
Każdy ma jednego posta. W tym jednym poscie edytuje swoje "SPRZEDAM:", "KUPIE"... Dzięki temu Targowisko powinno być łątwe do przeglądania, a co ważniejsze, będzie mniej więcej aktualizowane przez samych kupujących i sprzedających :D.
Aby jednak było wiadomo, że coś nowego się pojawiło, można napisać drugiego posta, o treści na przykład: "Nowy towar; Nowe zamówienie" oraz link do swojego poprzedniego posta. Reklamy takie będą mam nadzieję, żę skutecznie po tygodniu kasowane.
Napisanie drugiego posta z towarem czy zamówieniem grozi jego usunięciem!!!!
Otwieram zatem targowisko Jaskinii.
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 8 czerwca 2004 Targowisko Jaskinii
|
|
|
1. Gry
Jeśli macie jakieś problemy z dostaniem gier :D. Dajcie znać :D. Może uda mi się coś załatwić. TYLKO ORYGINAŁY I TYLKO W CENACH SKLEPOWYCH :D.
2. "Encyklopedia praktyczna PWN"
- 112 000 haseł
- 580 tabel
- idealna do notebooków
- działa bez płyty CD-ROM
Encyklopedia praktyczna jest na naszym rynku dziełem wyjątkowym. W czasie, kiedy wydawcy starają się oszołomić nas ilością kolorowych ilustracji, multimedialnych aplikacji, filmów, dźwięków i animacji, mamy odwagę Państwu przedstawić dzieło prawie zupełnie pozbawione komputerowych "fajerwerków". Postanowiliśmy skupić się na czymś innym i przygotować narzędzie pracy dla profesjonalistów; ensyklopedię tekstową, zawierającą największy w Polsce zbiór dokumentów, tabel i informacji.
Encyklopedię, która po zainstalowaniu działa bez płyty, na dysku zajmuje mało miejsca i zawiera wszystkie niezbędne informacje, potrzebne do pracy. Encyklopedię idealnie nadającą się do notebooków, dzięki której szybko znajdziesz potrzebne Ci wiadomości. Encyklopedię, którą zawsze będziesz miał pod ręką.
minimalne wymagania sprzętowe:
- komputer osobisty z systemem operacyjnym Windows 95 PL, 98 PL, ME PL, 2000 PL, XP PL
- procesor Pentium 166 MHz MMX
- RAM 32 MB
- karta graficzna SVGA, rodzielczość 800x600, 65 tys. kolorów
- 155 MB miejsca na twardym dysku
dodatkowe informacje:
- 1 płyta CD-ROM
- edycja 2003
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Konqer
|
Wysłany: 10 czerwca 2004 Targowisko Jaskinii
|
|
|
OK - ja mam już "ofertę". Ma ktoś płyty Vangelisa? Mają być orginalne ofhorse. Najlepiej z muzyką z "Rydwanów Ognia", albo innych hitem. Muzyka z filmu "1492 - Wyprawa do raju", też mile widziana.
___________ Cenzura to reklama na koszt państwa.
Federico Fellini (1920 - 1993) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Emeszar
|
Wysłany: 17 czerwca 2004 Targowisko Jaskinii
|
|
|
Kupie
Książkę Franka Herberta "Czynnik Wniebowstąpienia" Jest to ostatnia część trylogii napisanej wspólnie z Billem Ransomem. Pierwsze dwa tomy to "Epizod z Jezusem" i " Efekt Łazarza".
Szukam tej knigi juz prawie 2lata!!!! i nikt nie ma :( Zaczynam się obawiać, iż wydając w Polsce trylogię zapomniano o trzecim tomie :)
___________ Ukochani przez Bogów umierają młodo!! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Raistlin
|
Wysłany: 17 czerwca 2004 Targowisko Jaskinii
|
|
|
KUPIE
Gitare basową , standardową czterostrunową , używaną, po dostępnej cenie, najlepiej czarną.
___________ WSZYSTKO MA SWOJE APOGEUM, a potem zanika
spływa do oceanu jak płynąca rzeka
jak nasze życie... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Coyote
|
Wysłany: 27 czerwca 2004 Targowisko Jaskinii
|
|
|
Do skasowania...
___________ Powinieneś coś zrobić, zanim włączy się wygaszacz ekranu! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mortai
|
Wysłany: 14 marca 2005 Targowisko Jaskinii
|
|
|
Kupię:
Figurki do Lotra. Najlepiej te z zestawów kioskowych.
___________ HoMM sweet HoMM
Powiedzcie, kogo mam zlikwidować. Z chęcią pomogę... :) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mastorious
|
Wysłany: 14 marca 2005 Targowisko Jaskinii
|
|
|
Kupię:
Dmuchaczkę. (Najlepiej małą mieszczącą się w dłoni).
Nie wiecie co to jest??
Coś jakby hmmm... Rurka, do której można włożyć strzałkę, dmucha się w jedną stronę, a strzałka wylatuje z drugiej.
Potrzebuję jej wyłącznie do celów SPORTOWYCH.
___________ What is worse: Nothing to defend or no one to defend it??
Without warriors there can be no war.
Even the smallest person can change the course of the future.
Szukasz dobrych map i recenzentów?? - http://nowebractwo.w.interia.pl |
|
Powrót do góry
|
|
|