Autor |
Wiadomość |
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 21 czerwca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Uwaga ludzie z Bielska...
Patrzałem sobie tak dzisiaj na mapke :D są 3 osoby w Bielsku a w pobliżu Katowic też kilka mieszka... może by tak zorganizować jakiś mały zjazdzik bądź to w Bielsku, bądź w Katowicach :D:D:D...
Sam za niedługo pewnikiem się wybieram do Silver'a bądź do Klimatu... możliwe, że w przyszłą Sobotę :D:D, może też ktoś się wybiera?? Możemy się ugadać jakby co :D:D:D...
Czasem też jeżdże do Piramidy a czasem do Bravo... ludzie, może już kiedyś się spotkaliśmy na jakiejś imprezie :D:D:D... w końcu ten świat nie jest taki duży ;)
Sesja się powoli kończy, więc trochę więcej czasu powinienem znowu za niedługo mieć :D.
Czekam na odzew, oczywiście nie tylko z Bielska.
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Lobo
|
Wysłany: 21 czerwca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Hmmmm...mimo, że na dyskoteki nie chodzę WOGle, to dla jaskiniowców mogę zrobić wyjątek :)
Wstępnie I'm in!
___________ Tak dryfuje nam życie,
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 22 czerwca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
UWAGA UWAGA!!!!
Miała zmiana planów... W Sobotę w Tychach jest impreza. Gra Cree i Kult na wolnym powietrzu pod Żyrafą. Dajcie znać czy ktoś przyjedzie :D.
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Lobo
|
Wysłany: 22 czerwca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
W takim razie count me out :)
Swoja drogą, mieszkasz chyba blisko Bielska?
To może zabierzeby się razem na końwenta, kupą raźniej, paru innych Bielszczan sie pewnie też zabierze.
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
No Tychy są raczej bliżej Katowic niż Bielska, ale Bielsko też mi nie daleko :D. Możemy się razem zabrać, ja jestem za stanowczym za :D.
|
Powrót do góry
|
|
|
Kumbat
|
Wysłany: 23 czerwca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Ja też chętnie z wami pojade na konwent...mieszkam w Knurowie, blisko Gliwic.
___________ Grajcie w RPG papierowe... |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 23 czerwca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Ja Kęty... coś 17km ob B-B, więc wpaść mogę, ALE!! Jedyny pkt. co Ja w B-B znam, to CH Sfera (od razu "Kl!mat", DH Klimczok, CH Sarni Stok i Dworzec PKP :P
Wyjazd na końwent wspólnie - ftoś mnie o tydzień ubiegł :P Jestem ZA. Tu wpaść powinna jesio Hexe i ew. Irvin (może będzie miał po drodze z Makowa).
Zdravim!!
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Phaere
Wysłany: 1 lipca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
co do końwentu mam raczej nikłe szanse :( ale zlot jak najbardziej ^^
___________ Czasami milczenie wyraża więcej
niż tysiąc słów...
I bywa najmądrzejszą rzeczą
jaką jesteśmy w stanie powiedzieć...
Dlatego: zamknij się i po prostu milcz!... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
Tak sobie siedzę i siedzę i patrzę w grafik... :lol:
Wybrałbym się w górki choćby na jeden dzionek. A 24-25 Lipca jeżeli nic nie ulegnie zmianie mam wolne. I tak sobie siedzę i myślę, czy by się na Szyndzielnie nie wybrać. Jest takowa miejscowość blisko BB Wilkowice zdajsie się zwie. Z tamtąd zawsze przez Kozie Bobki sobie chodzem na Szyndzielnie, Klimczok i schodze również piechotą.
I tak pomyślałem, coby jacyś Jaskiniowcy może też się na szlak nie wybrali. Są chętni :?:
|
Powrót do góry
|
|
|
Lobo
|
|
|
|
Szyndzielnia, dawno tam nie byłem, choć jak byłem mały to jeździłęm co miesiąc :)
Moze się wyciągiem przejedziemy, jeden wagonik powinien nas pomieścić, widok z góry całkiem niezły, choć jakiś Mount Everest to nie jest :)
Czyli jestem za, z rodzicami tez problemu być nie powinno, toć to blisko przecie.
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hexe
|
|
|
|
Witam,
well.. Do Wilkowic się tłuć, żeby na Kozią wejść? Przeca 15 minut spacererkiem z ostatniego przystanku 24 i jesteście u stóp :P.
Co do Szyndzielni - jestem za wagonikami - mam beznadziejne tempo wchodzenia na górę, aż mi wstyd :P. Wolę się jednak nie kompromitować :).
Potem mogem na Dworzec potowarzyszyć komu trza będzie do domu jechać. Albo na Rynki zaprowadzić :).
Tyle że sama nie wiem, co ja robić będę końcem lipca. Może się okazać, żem zajęta.. :P
Pozdrawiam,
Hexe
___________ Earth is full. Go home. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Phaere
|
|
|
cóż...na okolicach BB ja się za bardzo nie znam ale jestem za włażeniem na wszelkie góry :)
a co do terminu...
to ja mam fajne szczęście do dat :? ... do końca lipca będę się znajdować...chmmm...daleko poza okolicami Bielska Białej... więc w przypadku zjazdu 24-25 lipca to ja odpadam :cry:
niż tysiąc słów...
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
A kiedy wracasz Phaere?? Możnaby chyba otydzień przełożyć jakby co... na razie chciałem wiedzieć, czy wogóle będą chętni na taki wyjazd a data jest do ustalenia :D
|
Powrót do góry
|
|
|
Lobo
|
Wysłany: 2 lipca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Spoko Phae, ja też nie znam okolic Bielska, mimo że w nim mieszkam :)
A zjeździk można odrobinkę przełożyć jak najbardziej.
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
Ano Ja bym tesh reflektował :) Więc jakby co, mnie tesh proszę dopisać na listę :)
:arrow: Phe - a może zaprosisz swoich rodziców na wyjście z nami - wtedy mogą z nami porozmawiać, poznać nas i może Cię puszczą- co??
:arrow: Hexe - oj, Ty uważaj, bo na jednągórę jush nie pojechałąć, przez jakiegoś egzamina :P.
Zdravim
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hexe
|
|
|
|
Witam,
MiB (cytat): |
Hexe - oj, Ty uważaj, bo na jednągórę jush nie pojechałąć, przez jakiegoś egzamina :P. |
No nie "jakiegoś" tylko bardzo poważny, na równie poważną uczelnię :).
Ja jednak pod wyrażeniem "bycie zajętą" miałam na myśli jakieś prace ogrodowe zlecone przez rodzicieli :P.. Straszą mnie nimi już od dobrych paru miesięcy :).
Pozdrawiam,
Hexe
___________ Earth is full. Go home. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
A zatem na razie chętni na wyjazd na szyndzielnie to:
:arrow: Mr. Rabbit :D
:arrow: Lobo :D
:arrow: Phaere :?:
:arrow: Hexe :D
:arrow: MiB :D
Phaere czekamy na propozycje daty, w której mogłabyś jechać :D
Pozdro
Kosnik King, 19 Skryba Imperium Kinugów
|
Powrót do góry
|
|
|
Phaere
Wysłany: 4 lipca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
cóż...wracam 30 lipca (to piątek chyba) i cały sierpień mam niezarezerwowany ^^ ( a jeśli gdzieś wyjade to już całkiem spontanicznie)
niż tysiąc słów...
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 5 lipca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Zapewniam Cię, że jedna rezerwację juz masz - 13 do 15 sierpnia, Byczyna :)
___________ Będziemy się żegnać... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 6 lipca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Może udało by się 31 Lipca?? :D To by była Sobota i ja również mam wtedy wolne :D.
|
Powrót do góry
|
|
|
Lobo
|
Wysłany: 6 lipca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Jeśli o mnie chodzi to każdy termin mi pasuje, w końcu nie dość, że są wakacje, to jeszcze tu mieszkam :) .
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 23 lipca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Wczoraj się niestety się dowiedziałem, że mój wyjazd na Szyndzielnie 31 jest niemożliwy :(. Śmiejemy się u nas na stoisku jak tak wychodzi w pracy "praca, praca" z Warcrafta zaczerpnięte u orków :lol: . Mam nadzieję, że uda się jeszcze skoczyć w góry przed konwentem, choć powoli zaczynam w to wątpić :(.
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 28 lipca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Jak poinformował Grenadier w temacie o konwencie na miojscu znajdują się 3-osobowe pokoje. Ja jako, że w pokoju za wiele czasu nie mam zamiaru spędzić chętnie zamieszkam z kimś z okolić aby się jeszcze lepiej poznać. Ktoś chętny??
Sprawa druga. Jako, że chciałbym pojechać w grupie (najprawdopodobniej pociągiem) proponuje dwie daty takiego wyjazdu. 12 Sierpnia to jest w Czwartek na wieczór bo rano jeszcze do pracy muszę iść, bądź 13 Sierpnia w Piątek z rana im wcześniej tym lepiej. Osobiście jestem za 12 Sierpnia, aby Piątek już cały spędzić na miejscu. Dałby radę ktoś sprawdzić pociągi??
Pozdrawiam i czekam na info.
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 28 lipca 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Mr. Rabbit (cytat): |
Sprawa druga. Jako, że chciałbym pojechać w grupie (najprawdopodobniej pociągiem) proponuje dwie daty takiego wyjazdu. 12 Sierpnia to jest w Czwartek na wieczór bo rano jeszcze do pracy muszę iść, bądź 13 Sierpnia w Piątek z rana im wcześniej tym lepiej. Osobiście jestem za 12 Sierpnia, aby Piątek już cały spędzić na miejscu.
Dałby radę ktoś sprawdzić pociągi??
Pozdrawiam i czekam na info. |
Ja mogę spokojnie zarówno w czwartek, jak i w piątek jechać, choć tak jak i Mr.Rabbit jestem za Czwartkiem (powód ten sam).
Co do pociągoof, to:
:arrow: http://www.rozklad.pkp.pl/ - adres mówi za siebie :)
:arrow: coś ma być napisane w pakiecie informacyjnym
Jak znajdę nieco wincej czasu, to looknę i sprawdze możliwe połączenia.
Zdravim
MiB
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Phaere
Wysłany: 1 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
to co w końcu z tym zlotem? Na konwent mam raczej nikłe szanse, więc przynajmniej na zjazd licze.
Może by tak spotkać się już po konwencie (to byście mi przy okazji poopowiadali :) )
niż tysiąc słów...
|
Powrót do góry
|
|
|