Autor |
Wiadomość |
MiB
|
Wysłany: 2 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Ja mam małą prośbę dot. końwentu- czy ktoś z BB mógłby się pofatygować, qknąć na rozkład jazdy PKP i powiedzieć jak jeżdżą pociągi do Opola??
Ja w elektronicznym rozkładzie znalazłem 3 połączenia, ale jak looknąłem na ogólną tablicę, to ich nie było :|
Ja mogę jechać albo w czwartek, koło 17:00 (max.), albo w piątek rano (od około 4:00 ;) ) - chodzi o moich rodzicoof, którzy nie puszczą mnie na noc pociągiem, nawet w towarzystwie (to przez te "wypadki" na kolei, o których co raz częściej się słyszy ostatnio :( ).
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 2 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
O 15 kończę pracę w Czwartek 12.VIII, na 17:00 to w Katowicach już mogę być więc pociąg od 16 z BB by już pasował. Jeszcz kwestia przesiadki zostaje, wszystko trzeba sprawdzić, rozważam podróż do Katowic do informacji, bo dodzwonić jak zwykle się nie idzie :(.
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 7 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
12 Czerwca (i 13 też):
15:58 - Bielsko-Biała -> Świnoujście, p. Katowice i Opole.
W Opolu jezdeśmy koło 19:15. Przesiadek zero :)
A teraz małą prośba- niech odezwą się te osoby, ftóre jadą z BB lub Katowic.
Sprawa pilna, bo jak do poniedziałku nie znajdę choć jednej osoby jadącej na konwent pociągiem z BB (Hexe??), to muszę szukać autobusu (w najlepszym wypadku, bo w najgorszym, to w ogóle nie jade :( ).
Tak więc proszę o pomoc!! (sprawa wyszłą niedawno- ledwo wczoraj ;) ).
Zdravim
MiB
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hexe
|
Wysłany: 7 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Witam,
Hym.. przykro mi, ale na moje towarzystwo liczyć nie możesz :(. Jadę w innym terminie..
Pozdrawiam,
Hexe
PS. 19:15 w Opolu? Fajnie - tylko teraz jak do Byczyny dostać się chcesz?
___________ Earth is full. Go home. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
Jadę z Tobą... wyrobię się mam nadzieję :D, wyjdę wcześniej z pracy albo cuś, ale będę w tym pociągu :twisted: tego możęsz być pewnym :D. Najprawdopobniej wsiąde w Tychach bo i tutaj pewnie się zatrzymuje :D. Jeszcze sobie sprawdze :D.
Co do podróży z Opola do Byczyny to jestem pewny, że cosik się znajdzie. Zresztą różne eskapady mnie wiele nauczyły i wiem jak szukać transportu :D. To też nie ma się co wcześniej z tem szykować, bo bywa różnie i pociąg może się spóźnić i może cosik innego wypaść, dlatego najlepiej na miejscu się dowiedzieć co i jak.
Acha... Moje gg przypominam: 1284518
Podaje również kom.: 504 209 438
MiB dorbze by było jakby ktoś kto z Bielska jedzie (na razie ino Ty) też miał kom, żebyśmy się w pociągu znaleźli ;P.
Zdravim
Mr. Rabbit
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 8 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Mr.Rabbit - jeśli na 100% będziesz w tym pociągu, to ok, rodzice Mnie puszczą (ale nie mogę ich z zaświatów straszyć :P). Komórczaka podawałem kilka razy, ale tak dla przypomnienia: 508-328-096, a GG moje znasz :)
O noclegu pogadamy, ale potrzeba trzeciej osoby, co to po kiełbaski podskoczy :P
Zdravim
MiB
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 9 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Pociąg ten w Tychach nie staje. Wsiąde w Katowicach, najprawdopodobniej razem z Kumbatem. Pytałem się dzisiaj o cenę biletu, ale na zwykły a ten chyba pośpieszny będzie. Tak czy owak cena biletu zwykłego to 10 zł :D. Więc nie dużo, a pośpieszny dużo więcej nie powinien kosztować :D. Pozostaje jednak ten mały problem z trasportem z Opola, ale mam kilka pomysłów na rozwiązanie :D. Niestety większość dopiero na miejscu będzie można dokładnie sprawdzić. Dalsze info nastąpi :D.
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 10 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
MiB a co byś powiedział na pociąg z Katowic do Kluczborka?? Z Kluczborka będzie znacznie bliżej już do Byczyny :D. Z Katowic wyjeżdża jeden o 17:43 z tego co widzę na pkp.pl i przyjeżdża do Kluczborka o 20:25. A z Kluczborka gdyby faktycznie był problem z połączeniem jakimkolwiek to można by poprosić Jaskiniowców o pomoc :D. Może ktoś by po nas z Byczyny przyjechał :D. Wiem, że niektórzy jadą samochodem.
Bilet z Bielska możesz kupić od razu do Kluczborka i w Katowicach się przesiąść. Daj znać. Czekam :D.
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 10 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
no. no, to jest to :)
O 16:10 z BB jedzie :) W Katowicach przesiadka :)
Noł problem :)
Tylko jesio miłoby było wiedzieć, z którego peronu i gdzie się spotkamy ;)
Zdravim
MiB
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
Mam same zmiany na popołudnie teraz, ale spróbuje się dowiedzieć. Ale moglibyśmy się umówić przed kasami o 17:15 wszyscy :D.
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
ok :)
Zdravim
MiB
BTW: tylko gdzie tam są kasy :P ?? Nie miałem przyjemnościzwiedzać dworca w Katowicach, ale postaram się Je znaleźć ;)
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Kumbat
|
|
|
|
Jeśli wszystko dobrze zrozumiałem (co post to inny pociąg i godzina) to spotykamy sie w ten czwartek o 17:15 na dworcu w Katowicach.
Będe na 100%
___________ Grajcie w RPG papierowe... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Raj
|
|
|
|
Witam
Ja też jadę przez KatowiceJ (ale z tego, co przeczytałem jedziecie już w czwartekL) . Chyba, że źle zrozumiałem.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
Dobra, małe podsumowanie zatem.
Jedziemy z Katowic w Czwartek (tj. 12.08) do Kluczborka pociągiem. Spotykamy się na Dworcu w Katowicach na przeciwko kas przy punkcie informacyjnym (jest tylko jeden ;)). Z Kluczborka jest kilka połączeń do Byczny, ostatnie o ile się nie mylę to wyjazd z Kluczborka o 22:15. W Byczynie będą nas oczekiwać i wyjdą po nas :D.
Zdravim
Kosnik King, 19 Skryba Imperium Kinugów
|
Powrót do góry
|
|
|
Raj
|
Wysłany: 11 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Jechanie już tam dzień prędzej wydaje mi się trochę dziwne, ale:)
Ja będę jechał jednym z tych trzech połączeń wiec jak ktoś reflektuje, na które z nich to niech dać znać to pojedziemy razem
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Kumbat
|
Wysłany: 11 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Wyjazd dzień wcześniej nie jest dziwny ponieważ w ten sposób nic nie przegapimy i będziemy mogli pomóc w robieniu czegoś tam przed przyjazdem wcześniej (ja w miare moich sił spróbuje tam pomóc jeśli będzie można).
|
Powrót do góry
|
|
|
Kumbat
|
|
|
|
Wyjazd dzień wcześniej nie jest dziwny ponieważ w ten sposób nic nie przegapimy i będziemy mogli pomóc w robieniu czegoś tam przed przyjazdem wcześniej (ja w miare moich sił spróbuje tam pomóc jeśli będzie można).
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 12 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Na przeciwko kas, pod punktem informacyjnym :D, ale kogo szukać. Wymyśliłem i tio. Można zerknąć jak wyglądam na moją stronkę http://kk-19.w.interia.pl a poza tym będę miał okularki przeciwsłoneczne, z tyłu głowy ;P. :D
----
Właśnie wstałem. Snu raptem 3 godzinki, ale muszę sięteraz spakować, bo za dwie godziny muszę do pracy wyjść :(. Tak se zerknąłem i tamto zdjęcie zdeczka nie aktualne jest. Ale no nic. Nie mam już na to czasu. Ciut dłuższe włosy mam i tyle. Jakby co to podaje jeszcze raz mój numer kom. MiB już ma, ewentualnie dla Kumbata :D, bądź innej osoby, któa też chce się pojawić na dworcu a jeszcze znać nie dała: 504 209 438.
|
Powrót do góry
|
|
|
Kumbat
|
Wysłany: 12 sierpnia 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Dobra teraz ja siebie opisze:
Będe w takiej szarej nieusztywnianej jokejce i będe w niej wyglądał jakbym wrócił z frontu drugiej wojny światowej.
Będe też trzymał w rekach Clicka (taka gazeta).
Po tym możecie mnie poznać.
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
To i Ja opisze siebie :)
Będę w srebrno-szarych spodniach, trochę za kolana, jasnej koszulce wyglądającej, jakby byłą brydna, z czarnymi akcentami i napisem (ale z daleka nie widać). Na plecach czarno-szary plecak, którego dość charakterystycznym elementem będą z pewnością dwie butelki przypięte z boku paskami i odwrócone do góry dnem (nie zmieściły się ;) ).
Mina moja będzie wyrażała "I co Ja robie tu...uuuuuu??", a także "Gdzie oni są??" oraz "Przepraszam, czy tu biją??" jednocześnie :lol:
Zdravim
MiB
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Galador
|
Wysłany: 6 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Może by tak jaki zlocik w Katowicach zrobić, hę?
___________ Mowa jest srebrem, lecz milczenie złotem. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Lobo
|
Wysłany: 6 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Gdziekolwiek w okolicach.
Chętnie wpadnę :wink:
___________ Tak dryfuje nam życie,
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
Hmmm...
Dawno w ZOO nie byłem ;P... w dalszej części programu Pizza, dla ostatnich może być Piwo ;)... Taka wyprawa by mi pasowała..., ale jestem tez otwarty na inne sugestie.
Zdravim
Mr. Rabbit
|
Powrót do góry
|
|
|
Crazy
|
|
|
|
Katowice - prawdopodobnie bym się zjawił... Gdzie pójdziemy... w sumie mi to obojętne, byle bym mógł się tam dostać :P
___________ Nie bierz życia na serio.... i tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
Powrót do góry
|
|
|
@lan
|
|
|
|
Mr. Rabbit (cytat): |
Dawno w ZOO nie byłem ;P... |
Jeżeli chcecie cierpieć na zoowstręt, to jaskiniowa wycieczka do zoo na pewno Wam w tym pomoże :).
Sorry za mały offtop ;).
___________ "Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty."
A. Sapkowski
Jabber | Przewodnik po IJB | Histmag |
|
Powrót do góry
|
|
|