Autor |
Wiadomość |
Lobo
|
Wysłany: 6 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Czyżby w końcu coś się w okolicy działo? :)
Oby! Bo do Katowic mogę jechać praktycznie zawsze bo to blisko. A i PeKaeSa tam mam.
ZOO? Craz, czyżbyś szukał nowych twarzy do Zrzeszenia... ? :)
___________ Tak dryfuje nam życie,
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Phaere
Wysłany: 7 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
łiiiiiiiii ^^
Jak do Katowic to ja też :] coby wam przypadkiem za lekko nie było ]:->
jeno pytanie: kiedy? :)
___________ Czasami milczenie wyraża więcej
niż tysiąc słów...
I bywa najmądrzejszą rzeczą
jaką jesteśmy w stanie powiedzieć...
Dlatego: zamknij się i po prostu milcz!... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hexe
|
Wysłany: 7 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Uu.. no tak. Mnie w domu nie ma, to oni jak na złość akurat teraz zlot organizują. Pf.
Ciekawa jestem, gdzie Wy w Katowicach iść chcielibyście.. miasta Górnego Śląska naprawdę są ubogie w klimatyczne miejsca, gdzie posiedzieć można..
___________ Earth is full. Go home. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Crazy
|
|
|
|
Hexe (cytat): |
[...] są ubogie w klimatyczne miejsca, gdzie posiedzieć można.. |
Zawsze zostają nam kina... jest i ZOO... jakąś kawiarnie się zawsze znajdzie ;)
___________ Nie bierz życia na serio.... i tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 8 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
No to trzeba by jakiś termin ustalić. To ja może zaproponuje tak wstępnie Sobote 20.11 :P.
Zdravim
Mr. Rabbit
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Lobo
|
Wysłany: 8 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Hehe 20.01 to ja nie wiem. 17ego mam zebranie w szkole :wink:
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Crazy
|
Wysłany: 10 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
20.11? Mi pasuje, co z resztą?
|
Powrót do góry
|
|
|
Hexe
|
Wysłany: 10 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Crazy (cytat): |
20.11? Mi pasuje, co z resztą? |
Hehe.. 20 będę w Katowicach, ale rano, przejazdem i z bagażem. Tak więc bawcie się dobrze chłopcy i dziewczęta i wznieście kolejkę soku pomarańczowego za nieobecnych.. :)
|
Powrót do góry
|
|
|
Lobo
|
|
|
|
Jak to? To nie może być zwykły zbieg okoliczności, ze akurat tej daty bedziesz w okolicy. Musi być ZNAK :wink: .
Masz zostać, bo Ci bagaż zchowamy :D .
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 11 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Zgadzam się z Lobo Hexe... to nie może być przypadek ;)
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ingham
|
Wysłany: 11 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
W ten weekend! w ten weekend! Pewno sobie kupię bilet weekendowy - całe 4 dni jeżdżenia pośpiechami i osobwoymi za jedyne 50 zeta! Chcę pozwiedzać miejsca, w których jeszcze nie byłem. Czekam tylko na propozycje jakiegoś spanka (oferuję współne piwa, sporo sprośnych dowcipów i kołysankę dla dziewczyny) i przyjeżdżam!
___________ Tylko modlitwa może Was zbawić! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Galador
|
Wysłany: 13 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Ingham, w "ten weekend" to znaczy już zostało tylko dzis-jutro? To se (chyba) ne da. Ja tam wprawdzie moge jechać do Katowic w każdej chwili, ale jest już chyba za późno na przekładanie daty zlotu.
Kurde, co jest z tym forum i w ogóle ostatnio z Jaskinią? Częściej nie działa niż działa. A przed chwilą nie mogłem edytować, ani napisać posta :/
Hexe, podzielam zdanie Lobo, podzielone wcześniej przez Pana Królika.
___________ Mowa jest srebrem, lecz milczenie złotem. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hubertus
|
Wysłany: 13 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Jesio zlot za tydzień się odbedzie to może i ja się zjawię, potrzebować będe jednak jakiegoś noclegu, jak najtańszego ;)
___________ "Czy to jest wina ogrodnika, że tulipany schną w wazonie?" |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 15 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
jeszcze nic nie obiecuje, ale dwie osoby może przenocować bym mógł... :) z tym, że w Niedziele do szkoły jadę rano, więc można się spodziewać wczesnej obudki jakby co ;).
Zdravim
Mr. Rabbit
|
Powrót do góry
|
|
|
Galador
|
Wysłany: 16 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Dobra panowie i panie. Trzeba obgadać szczegóły. Jak rozumiem zlot jest na bank 20.11.04, czyli w tę sobotę. Gdzie się spotykamy i co robimy? Jeśli pójdziemy do ZOO, to nie wiem czy już go czasem nie zamykają o 16... I co z tymi, co dojeżdżają z daleka i mogą sami nie dotrzeć gdzie trzeba? Musimy ustalić miejsce zbiórki i kto o jakim czasie się zjawi. Zacnych przybyszów trzeba z dworca odebrać.
Zaprawdę, ustalmy szczegóły, albowiem czas goni.
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 17 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
"Lece, pędze, bięgne..."
A zatem proponuje zbiorkę o godzinie 13:00, powiedzmy ... powiedzmy ... na dworcu na dole jest księgarnia z "tanimi książkami" jak się schodzi z kas po schodach to po lewej... Mało osób tam się kręci i szybko się rozpoznamy... nie wiem jak z przyjezdnymi :P.
Zdravim
Mr. Rabbit
|
Powrót do góry
|
|
|
Hubertus
|
Wysłany: 18 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Jesio jutro potwierdzę czy będe na 100%, jeśli pojade to o 13.10 jestem w Katowicach. Powrotny miałbym o 9.47 w niedzielę.
|
Powrót do góry
|
|
|
Crazy
|
Wysłany: 18 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Powiem krótko i węzłowato - nie będe. Powód: rodzice.
|
Powrót do góry
|
|
|
Lobo
|
|
|
|
Argh, czyżby się sypało?
Równie zwięźle. CHYBA nie będę. Powód? Szlaban będący konsekwencją mych dość marnych ocen. Poprawianie w toq. Ale jesio niepewne, możliwe, że jesio ich przekonam. Jutro wiedzieć będę na pewno.
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
Hmmm...
Ja mogę być... :) termin mi pasuje a później może być gorzej... Czy poza mną są na 100% chętni??
Zdravim
Mr. Rabbit
|
Powrót do góry
|
|
|
Galador
|
|
|
|
Jagoda i ja będziemy na 100 %
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
Czyli i ja jestem... 13:00 koło księgarni tak jak pisałem wcześniej :). Pisać kto będzie, żebyśmy na próżno nie czekali :P.
|
Powrót do góry
|
|
|
Hubertus
|
Wysłany: 19 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Z uwagi na małą frekwencję odwołuję swój przyjazd, może następnym razem jak się większa ekipa zbierze to przybęde.
Bawcie się dobrze!! w kameralnym gronie :)
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 20 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Jestem w szkole na Seminarium... o 13:00 będę na dworcu koło księgarni... niebieski plecak 'Virus' NIebieskawa kurtka jasne spodnie... Jeżeli nikt się nie pojawi do 13:30 to sięz tamtąd zbieram :P... jestem strasnie ciekaw, czy ktoś będzie.
Zdravim
Mr. Rabbit
|
Powrót do góry
|
|
|
Hexe
|
Wysłany: 21 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Ja tak poniekąd byłam. O 12.39 żegnałam Katowice z okna pociągu do Bielska ;D.
I jak było :>?
|
Powrót do góry
|
|
|