Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 22 listopada 2004 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
No cóż... zlotem tego spotkania nazwać nie można, ale zawsze coś. Spotkałem się z Galadorem. Poszliśmy na piwo i podyskutowali trochę w knajpce. Potem do Empiku, bo musiałem książkę pierwszą do mojej pracy magisterskiej kupić... Co ciekawe dowiedziałem się trochę o książkach... nie wiedziałem na przykład, że mogą one tyle kosztować ;) (Garador wiesz o czym mówię :) ). Tak czy owak doszliśmy do wniosku, że trzeba to jakoś inaczej wszystko zaplanować. Myślę, że kolejny termin spotkania w Katowicach wypadnie jakoś w ferie :). Może wtedy się uda :). A może wtedy w Bielsku?
Zdravim
Mr. Rabbit
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Sharra
Skąd: Z twoich najgorszych sennych koszmarów. A w dodatku nie znikam, jak się budzisz...
|
Wysłany: 1 stycznia 2005 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
Jak w BB, to ja się postaram być. Raz, dwa do Cieszyna i jestem prawie w Bielsq.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 1 stycznia 2005 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
o BB - jak najbardziej :) W ferie wybieram się ze znajomą do BB do Biblioteki (muszę przygotować sobie materiały do pracy na maturkę ustną z polskiego :) ).
Proponowałbym w pierwszym tyogdniu (w drugim prace będę pisał :P).
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hexe
|
|
|
|
To ja zadam trochę dziwne pytanie - kiedy dokładnie śląskie ma ferie i czemu akurat wtedy, kiedy ja mam zajęcia :P?
___________ Earth is full. Go home. |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
Hexe (cytat): |
To ja zadam trochę dziwne pytanie - kiedy dokładnie śląskie ma ferie i czemu akurat wtedy, kiedy ja mam zajęcia :P? |
Nie wiem jak śląskie, ale małopolskie, w którym mam przyjemność mieszkać ( graniczna mieścina ma :) ), ma w pierwszych dwóch tygodniach lutego :)
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Crazy
|
|
|
|
(take wtrącenie - pojawić w BB się nie pojawie.. zawsze mam nadzieje, że to będą Katowice :P ) Śląskie za to ma w dwóch ostatnich stycznia...
___________ Nie bierz życia na serio.... i tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Sharra
Skąd: Z twoich najgorszych sennych koszmarów. A w dodatku nie znikam, jak się budzisz...
|
|
|
|
Cholera... W Kraju Śląsko - Morawskim ferie - pierwszy tydzień lutego... A więc jako nauczycielka w cholernej podstawówce pojawię się na 20%.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Sevorn
|
Wysłany: 1 marca 2005 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
I temat ucichł... jakby był jakiś zlot w Katowicach to mógłbym się pojawić... wystarczy, że wsiądę w jeden autobus i po 40 minutach jestem na miejscu :)
___________ Some memories
are better
Forgotten... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Kumbat
|
Wysłany: 30 czerwca 2005 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
___________ Grajcie w RPG papierowe... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 30 czerwca 2005 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Kumbat
|
|
|
|
___________ Grajcie w RPG papierowe... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
|
|
|
___________ I loved you a lot
to need you a lot
I leave you alone...
Guano Apes - Living in a lie |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 1 lipca 2005 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Szon
|
Wysłany: 2 lipca 2005 Bielsko - Biała bądź Katowice ... tutaj wszystko możliw
|
|
|
___________ Wzajemna lekka niechęć, dzieląca oba oddziały, tliła się cicho, nie podnosząc głosu. |
|
Powrót do góry
|
|
|