Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Vinius
Skąd: Miasteczko niedaleko zamku króla Maximusa...(Hunterville)
|
Wysłany: 21 czerwca 2004 Chamstwo!!
|
|
|
na stronie (twu!) http://www.heroesfan.friko.pl w dziale download (tu: PLIKI) do patha na Heroesa I (pozwalającego na włączanieH I bez plyty, ale kosztem muzyki) taki komentarz do pliku:
" Plik zastępczy, dzięki któremu możemy grać w HoMM w wersji 1.2 bez wkładania płyty. Przydatne, bo muzyki i tak nie warto słuchać"
Muzyki nie warto słuchać? kurcze, przeciez w H I muzyka jest na poziomie najwyższym i swietnie pasuje do klimaciku. gra bez muzy (raz mi się cos zwalilo) wydawala mi sie nudna i denna.
no, troszke sie rozgadalem:) a więc
Ku chwale Imperium!
___________ Ku chwale Imperium!
O von sikus II
vel Vinius |
|
Powrót do góry
|
|
|
Thompson
|
Wysłany: 22 czerwca 2004 Chamstwo!!
|
|
|
Masz racj e - OBRAZA nas czyli fanów. Muzyka w całej sadze Heroes od początku była poezją i mam nadzieje, że tak zostanie.
___________ Kiedyś pewien człowiek powiedział, że prawda jest jedyną rzeczywistą rzeczą na świecie. Tylko ona zostaje, kiedy zedrze się zasłonę ciemności i cieni. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Haav Gyr
|
Wysłany: 22 czerwca 2004 Chamstwo!!
|
|
|
Zgadza się, chamstwo i piractwo. Tylko czy to zasługuje na nowy temat?? :wink: