Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Rindiglas
|
Wysłany: 23 sierpnia 2004 Ulubiona klasa bohatera pod wzgledem rozdziału punktów
|
|
|
Hmmm czary które znają herosi z samego początku moim zdaniem mają znaczenie głównie właśnie na początku gry ponieważ już mniej więcej koło trzeciego miesiąca bohater zna większość przydatnych czarów a dopiero wtedy wszak czary takie jak wskrzeszenie osiągają odpowiednią do użytku moc.
___________ "Jestem elfem i nic co elfie nie jest mi obce."
"Tam na dole zostało wszystko to co cię męczy
Patrząc z góry wokoło świat wydaje się lepszy" |
|
Powrót do góry
|
|
|
Maffej
|
Wysłany: 21 października 2004 Ulubiona klasa bohatera pod wzgledem rozdziału punktów
|
|
|
Bez zwątpienia Battle Mage. Bardzo równa klasa, która nie posiada jakiś tam strasznych uniedogodnień, wad etc. Poza tym wszyscy przedstawiciele tej klasy posiadają Wisdom... :D
Hmm.. jeśli się nie myle to temat jest: Ulubiona klasa pod względem przydziału punktów" czyli umiejętności 1-rzędnuch nie UD. A niestety temat znów zboczył i nikt tego nie zauważył.
Druga sprawa, jeśli chodzi o Mądrość(Wisdom) to akurat posiada ją 90% magów(7 nekromantow jej nie ma), lub też uczy się jej od razu, więc to żaden argument :wink: -H.G.
Wśród BM można zresztą odnaleźć wg. mnie najlepszego (czytaj : mojego ulubionego :) ) herosa jakim jest Dessa (dobra specjalność razem z Logistyką i Wisdom'em tworzy piorunującą całość) :!:
PS. Heretyk to także całkiem przyzwoita profesja :twisted: :twisted: .
___________ " Maybe my mind's not at all in control
Maybe I'm not in control... "
---
A imię me brzmi MaFFej... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Sanctum
|
Wysłany: 8 listopada 2004 Ulubiona klasa bohatera pod wzgledem rozdziału punktów
|
|
|
Och ci nekromanci, nekromanci! Mhm... :P
___________ "Najpierw zrobimy, a potem sprawdzimy jak wyszło"
Napoleon |
|
Powrót do góry
|
|
|
Smith
|
Wysłany: 21 listopada 2004 Ulubiona klasa bohatera pod wzgledem rozdziału punktów
|
|
|
Moją ulubioną klasą są Klerycy. Loynis i Adelaida po prostu zamiatają.
PS.W WoGu biore zawsze Jnghama(Ingham 20level+50 Kapłanów=szybka wygrana :D )
___________ Doświadczenie to coś co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Maffej
|
Wysłany: 21 listopada 2004 Ulubiona klasa bohatera pod wzgledem rozdziału punktów
|
|
|
H.G. (cytat): |
Hmm.. jeśli się nie myle to temat jest: Ulubiona klasa pod względem przydziału punktów" czyli umiejętności 1-rzędnuch nie UD. |
A niby o czym ja piszę jak nie o um. I rz., hę ?
...jeśli chodzi o Mądrość(Wisdom) to akurat posiada ją 90% magów(7 nekromantow jej nie ma), lub też uczy się jej od razu, więc to żaden argument :wink: |
A ten " : D " ( :D ) niby co robi tam na końcu MOJEJ wypowiedzi dotyczącej wisdoma :wink: ???
___________ " Maybe my mind's not at all in control
Maybe I'm not in control... "
---
A imię me brzmi MaFFej... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Fabi
|
Wysłany: 22 listopada 2004 Ulubiona klasa bohatera pod wzgledem rozdziału punktów
|
|
|
Rabican popieram cie mag bitewny żądzi :D dobrze że żądzi a nie rządzi, bo co to byłby za rządy :wink: - H.G.
___________ Swiat: Isara
Nick: Prawa Autorskie Zastrzezone
Lev: 16
Mlev: 9
Profesja: Paladyn
Skille: Nie Powiem Bo Słabe
Eq: Cianie Bo Miał Haka :( |
|
Powrót do góry
|
|
|
Rabican
Skąd: wioska Cecenowo w północnym Avlee (to prawda, że ludzie porozumiewają się tam za pomocą chrzą
|
Wysłany: 26 stycznia 2005 Ulubiona klasa bohatera pod wzgledem rozdziału punktów
|
|
|
O, jak miło :D . Ja zazwyczaj preferuję obronę, jednak od tego na początku gry są odpowiednie zaklęcia, a później to nawet Barbarzyńca ma dość obrony. Ataku trzeba mieć zazwyczaj dużo, bo bardzo ułatwia uniemożliwianie wrogowi ucieczki, a poza tym najlepszą obroną jest atak.
Maffej (cytat): |
Hmm.. jeśli się nie myle to temat jest: Ulubiona klasa pod względem przydziału punktów" czyli umiejętności 1-rzędnuch nie UD. |
A niby o czym ja piszę jak nie o um. I rz., hę ? |
Wspomniałeś dość sporo o umiejętnościach drugorzędnych i specjalnościach, podczas gdy temat jest o czterech podstawowych statystykach.
___________ Nie mam strony w necie, jednak pozwolę sobie tu (bo gdzież lepsze miejsce?) zareklamować stronę Acida, czyli Kwasową Grotę, którą znaleźć można pod adresem www.acidcave.prv.pl . Polecam ją tym, którzy uważają, że science fiction do serii MM nie pasuje. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Kumbat
|
Wysłany: 30 stycznia 2005 Ulubiona klasa bohatera pod wzgledem rozdziału punktów
|
|
|
Powiem krótko-barbarzyńca.
___________ Grajcie w RPG papierowe... |
|
Powrót do góry
|
|
|
DruidKot
|
Wysłany: 31 stycznia 2005 Ulubiona klasa bohatera pod wzgledem rozdziału punktów
|
|
|
Hm, jak oni mają... Demon? Heretyk? W każdym razie taki, co moc przede wszystkim dostaje...
___________ Rychłoż się zejdziem znów?
o ortografii || o łańcuszkach |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nagash
|
Wysłany: 31 stycznia 2005 Ulubiona klasa bohatera pod wzgledem rozdziału punktów
|
|
|
Nekromanta - :D i nikt inny
___________ Śmierć to dopiero początek życia...... tego drugiego ..... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Legolas
|