Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Hellburn
|
Wysłany: 10 sierpnia 2004 Specyfikacje w edytorze
|
|
|
czy można ustawić własną specyfikację dla bohatera ?? jeśli tak to jakim sposobem ??
___________ Damn! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Wiktor
|
Wysłany: 11 sierpnia 2004 Specyfikacje w edytorze
|
|
|
Rozwiń co rozumiesz jako "własną specyfikację".
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Haarald
|
Wysłany: 11 sierpnia 2004 Specyfikacje w edytorze
|
|
|
Chyba chodzi Tobie o specjalność
O ile mi wiadomo to w opcjach gry nie ma takiej możliwości.... można jedynie zmienić ikonkę bohatera z jednego na drugiego ale to równa się jednoczesnie z wykluczeniem z gry herosa który został podmieniony wizerunkiem.
Czyli mozesz korzystać z wszelkich dostępnych specjalności, jakie posiadają bohaterowie. Ponadto podmieniony heros zawsze przy kupnie bedzie posiadał w slotach stworzenia z zamku macierzystego rzeczywistego bohatera, np.: podmienisz Ingatiusa z Inferno na Desse ze Stronghold to będziesz miał specjalność logistyka a w slotach stworki z zamku stronghold
Być może istnieją jakieś programy które pozwalają na tworzenie własnych specjalności ale jeszcze z takimi się nie spotkałem.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Hellburn
|
Wysłany: 12 sierpnia 2004 Specyfikacje w edytorze
|
|
|
Haarald: Wiem :)
Szkoda ze sie nie da :( Dzieki za odzew.
EDIT:
Haarald, nie chodzi mi o tworzenie własnych specjalizacji. chodzi mi o ustawienie specjalizacji bohatera na np. Hell Hydras, albo Santa Gremlins
___________ Damn! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Rindiglas
|
Wysłany: 20 sierpnia 2004 Specyfikacje w edytorze
|
|
|
Z tego co się orientuję to można korzystać tylko z tych specjalizacji które zostały już przygotowane przez twórców gry ( czyli że raczej nie da się ustawić sobie specjalizacji np. anioły) . Możliwe że są programy które to umożliwiają , tak samo nie wiem czy nie jest to przypadkiem możliwe w WoGu , możesz popytać ludzi na tamtejszym forum , bo wiem że jest tam wiele nowinek wprowadzone więc może i to?
___________ "Jestem elfem i nic co elfie nie jest mi obce."
"Tam na dole zostało wszystko to co cię męczy
Patrząc z góry wokoło świat wydaje się lepszy" |
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|
|
|
Rindiglas (cytat): |
Z tego co się orientuję to można korzystać tylko z tych specjalizacji które zostały już przygotowane przez twórców gry ( czyli że raczej nie da się ustawić sobie specjalizacji np. anioły) . |
W WoGu mozna. Znając składnię ERM. Ale nie da zmienić ikonki specjalizacji. Tak więc możesz zrobić, żeby twój Bohater specjalizował się w Aniołach, ale dalej będzie miał ikonę np. Siarki.
___________ "Draculi i wszystkim wampirom, które kochałem..." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Rindiglas
|
|
|
|
Tak mi się właśnie wydawało zważywszy na to że w WoGu można robić prawie wszystko to co nam podpowie wyobraźnia trzeba się tylko trochę znać :D a z tym niestety czasem jest gorzej.
___________ "Jestem elfem i nic co elfie nie jest mi obce."
"Tam na dole zostało wszystko to co cię męczy
Patrząc z góry wokoło świat wydaje się lepszy" |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 21 sierpnia 2004 Specyfikacje w edytorze
|
|
|
A to o tem nie wiedziałem. A specjalizacja pomimo obrazka, "siarka" ma opis jakiś "anioły" dla przykładu albo co to daje?? Gdzieś jest opisane na planszy czy cuś??
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|