Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Vandergahast
|
Wysłany: 11 kwietnia 2005 FC Pazur Behemota - sekcja jaja kulistego ;)
|
|
|
mam nadzieje ze gramy na trawie, bo moje halówki są w opłakanym stanie i taśma klejąca mi na dodatek wyszła :] korki jeszcze jako tako, powinny wytrzymać
___________ Jestem wicemistrzem :]
Mój chomik ma balkonik.
Shit happens. All the time. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mollach
|
Wysłany: 12 kwietnia 2005 FC Pazur Behemota - sekcja jaja kulistego ;)
|
|
|
To ja odrazu powiem ze na obrońce sie nie nadaje ..... chociaz jak lubicie grac w 10 !!!
Mói koledzy niektórzy teraz cierpią :twisted: , ale co tam jako skrzydłowy to w miare dobrze mi idzie.
___________ ...... |
|
Powrót do góry
|
|
|
SAM-UeL
|
Wysłany: 12 kwietnia 2005 FC Pazur Behemota - sekcja jaja kulistego ;)
|
|
|
Vandergahast (cytat): |
mam nadzieje ze gramy na trawie, bo moje halówki są w opłakanym stanie i taśma klejąca mi na dodatek wyszła :] korki jeszcze jako tako, powinny wytrzymać |
Nie martw się, gramy na trawie (chyba), przynajmniej rok temu była tam trawa, trybunka, i napis: "Hetman Byczyna" :)
___________ biegniemy za szczęściem choć nie możemy go dopaść,
wciąz ucieka nam, bo nie znamy prawdy o nim,
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni..
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 23 maja 2005 FC Pazur Behemota - sekcja jaja kulistego ;)
|
|
|
Ojjj kiepsko ze mną kiepsko.
Zagranych tylko kilka mezy a jak ostatnio wsiadłem na rower to po godzinie myślałem, że płuca wypluje. Trzeba zacząć znowu chodzić na stawki i biegać dzień w dzień :). Co prawda długodystansowcem nie jestem, ale w ostatnim meczu udało mi się 2 razy skutecznie wyrwać do przodu ;).
A tak poza tym to chciałem zapytać. O której godzinie treningi będą w Byczynie po przyjeździe? Ile osób ma zamiar w nich brać udział? Ile osób z tych co chcą brać udział będzie "wstanie" do tego :lol: ? I najważniejsze: kto bierze piłke :P?!
Zdravim
Mr. Rabbit
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Islington
Skąd: Z otchłani półmroku (teraz masz się zacząć bać)!Spooky!
|
Wysłany: 27 maja 2005 FC Pazur Behemota - sekcja jaja kulistego ;)
|
|
|
Ja jak najbardziej chętnie pogram w piłkę.
Choć osobiście gram regularnie w halówkę to każde boisko mi odpowiada byleby miało bramki ;-)
Mogę grać na wszystkich pozycjach łącznie z bramkarzem, choć na poziomie bardzo przeciętnym.
Jestem nieoficjalnym mistrzem polski w podawaniu ręczników ;-)
___________ "Ironia losu bywa czasem ironiczna"
"Ty wiesz swoje, ja znam prawdę"
"Kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień" |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ingham
|
Wysłany: 27 maja 2005 FC Pazur Behemota - sekcja jaja kulistego ;)
|
|
|
Ostatnio trenowałem :)
Na zgrupowaniu w Toruniu o północy po 6ciu piwach :D
___________ Tylko modlitwa może Was zbawić! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Szon
|
Wysłany: 6 czerwca 2005 FC Pazur Behemota - sekcja jaja kulistego ;)
|
|
|
yyyy... jeśli wam brakuje zawodnika to chętnie zgłosił bym sie do drużyny :) wprawdzie żaden ze mnie Van den Sar... ani Roberto Carlos... Beckhamem też nie jestem a do Ronaldo mi jeszcze daleko ale piłke kopać potrafie :P nawet bramkę potrafie strzelić jeśli musze :P
Gdybym sie pojawił na konwencie :) to no tego :) chętnie bym się załapał do druzyny jesli jeszcze można :)
___________ Wzajemna lekka niechęć, dzieląca oba oddziały, tliła się cicho, nie podnosząc głosu. |
|
Powrót do góry
|
|
|
SAM-UeL
|
Wysłany: 16 czerwca 2005 FC Pazur Behemota - sekcja jaja kulistego ;)
|
|
|
Mr. Rabbit (cytat): |
A tak poza tym to chciałem zapytać. O której godzinie treningi będą w Byczynie po przyjeździe? Ile osób ma zamiar w nich brać udział? Ile osób z tych co chcą brać udział będzie "wstanie" do tego :lol:! |
Ja tam moge trenować nawet o trzeciej w nocy (jeśli ktoś będzie latarkami po boisku świecił :P. Wstane o każdej porze (użyjcie tylko wiadra z zimną wodą a będę odrazu rozbudzony :P, a może sam wstanę :D) tylko kawkę mi koło łóżka postawcie :lol:. Pozycja tak jak przed rokiem (czyli teoretycznie lewy skrzydłowy, który i tak bywał często w środku pola:P)
___________ biegniemy za szczęściem choć nie możemy go dopaść,
wciąz ucieka nam, bo nie znamy prawdy o nim,
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni..
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Galador
|
Wysłany: 21 czerwca 2005 FC Pazur Behemota - sekcja jaja kulistego ;)
|
|
|
Rok temu wolałem oglądać mecz z trybun, ale... Teraz jestem w niezłej formie :) I będę pamiętał wziać odpowienie obuwie :) Najchętniej zagram w pomocy.
Niech moc będzie z nami.
___________ Mowa jest srebrem, lecz milczenie złotem. |
|
Powrót do góry
|
|
|