Imperium Jaskini Behemota
Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Ostatnio odwiedziłeś nas:
Obecny czas to: 2024-11-21 12:21:44
Autor |
Wiadomość |
Cyra
|
Wysłany: 11 września 2004 Pogawędki z zamaskowanym przybyszem i smokiem c.d.
|
|
|
*Czarodziejka zarumieniła się po same uszy, nie bedąc przyzwyczajoną do tak powszechnego zainteresowania jej osobą*
- Na imię mam Cyra... - uśmiechnęła się - W dawnych czasach nazywano mnie Cyra the Clumsy Wizardess, ale z czasem i doświadczeniem przezwisko to przestało mieć sens. - upiła łyk wina.
- W stronach z których pochodzę, niewielki łyk wina, drogi zamaskowany przyjacielu, należał sie wszystkim klerykom, chyba, że złozyli wieczyste śluby i przyrzekali nijakich trunków nie tykać. Jeśli takie śluby nie sa Twoim udziałem, pij śmiało.
*błękitne spojrzenie spoczęło na smoku*
- Czy mnie oczy mylą, czy ktoś cie okaleczył, drogi smoku? *dotknęła delikatnym ruchem kikutów smoczych skrzydeł*- To okrutne, co ci wyrządzono, odbierając ci twą wolność i zdolność lotu... Słyszałam, że w okolicy pęta się jakaś grupa odejrzana o kłusownictwo smoczej łuski, możeś miał z nimi do czynienia? *potrząsnęła głową w zamyśleniu* Nie... chyba poradził byś sobie z jakąś nieopierzoną grupką fanatyków... To musiało być coś poważniejszego, niż kłusownicy... A może musiałeś zrezygnować ze smoczych skrzydeł, chcąc raz na jakiś czas ludzka przybrać postać?
___________ Good to be back... |
|
Powrót do góry
|
|
|