Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Melkior
|
Wysłany: 21 września 2004 Internetowe Radyjka
|
|
|
Ci z nas, którzy mają odpowiednie łącza zapewne korzystają już z dobrodziejstw tytułowego wynalazku. Zapraszam zatem do umieszczania tutaj namiarów swoich ulubionych stacji z jakimś opisem zawartości.
___________ Pióro bywa ostrzejsze od miecza... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Melkior
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ilness
|
Wysłany: 30 października 2004 Internetowe Radyjka
|
|
|
Polecam www.blackmetalradio.com - radyjko z black metalem, choć i death się znajdzie, a co najciekawsze, całe we flashu, nie potrzebujemy winampa do słuchania.
___________ "Samotność, to taka straszna trwoga...
Ogarnia mnie, przenika mnie.
Wiesz mamo, wyobraziłem sobie, że
nie ma boga, nie ma, nie."
Dżem "List do M." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Lory
|
|
|
|
Polecam stacje z muzyką cetycką/ irlandzką :):
http://www.celticgrove.com/
http://www.platforma.pl/celt/ (główinie muzyka zespołu Carrantouhill) :mrgreen:
___________ "Krew, krew, krew
Wrogów wsiąka w ziemię.. "
'Siewca wiatru' |
|
Powrót do góry
|
|
|
Fristron z Avlee
|
|
|
|
a tutaj taka "zwykła" stacja z aktualnymi przebojami:
www.mars.onux.net
polecam :D
Sveikata
Fristron
___________ Nie ma na tym świecie altruistów. Są ci, którzy ich udają i ci, którym udawanie weszło w nawyk. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Adalberto Malachit
|
|
|
|
Jako (jeszcze) zielony w sprawach związanych z internetem, prosiłbym o jakieś wyjaśnienie z czym to się je, bo z tego co wiem to łącze mam niezgorsze (budynkowe 3 osoby przy czym tylko ja z kumplem ostro korzystamy na internetówkach) a szkoda żeby się marnowałó :) .Za wszystkie informacje z góry dziękuje.
___________ Morituri Nolumus Mori
Mający Umrzeć umrą |
|
Powrót do góry
|
|
|
Dragonthan
|
|
|
|
Ja proponuje sobie włączyć radio z winampa np. 5.05. Mamy tam do wyboru po prostu maaaase stacji wszelkiego typu muzyki, poczynając od classic przez pop, rock, a skończywszy na hip hopie. Sam słucham często różne stacje. Polecam.
___________ Wróg u Bram... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Pravader
|
Wysłany: 31 października 2004 Internetowe Radyjka
|
|
|
zdrastwoj ja niepolecam tak zwanego radia cyberstacja bardzo mnie chlopaki zdenerwowali i mam ich gdzieś tłumaczyć niebedet bo zadługo
___________ Niech Mocu bedziet z wami tawarishe ;] |
|
Powrót do góry
|
|
|
Behemoth
|
|
|
|
No to ja polecam w takim razie RadioAktywne, czyli internetowe radio Politechniki Warszawskiej:
http://www.radioaktywne.pl
...w którym to radiu w piątki o 21 mam swoją audycję ;-) Co prawda za tydzień i za dwa tygodnie nie będę obecny w studiu (mam nadzieję, że audycję uda się nagrać i odtworzyć), ale za 3 tygodnie będziecie mogli ponownie usłyszeć imperatora na żywo ;-)
___________ "Nothing can seem to fill the emptiness inside,
So still I search, never ever wait for the time or the tide"
--
Blaze "Hunger" |
|
Powrót do góry
|
|
|
Melkior
|
|
|
|
Dragonthan (cytat): |
Ja proponuje sobie włączyć radio z winampa np. 5.05. Mamy tam do wyboru po prostu maaaase stacji wszelkiego typu muzyki, poczynając od classic przez pop, rock, a skończywszy na hip hopie. Sam słucham często różne stacje. Polecam. |
To jest właśnie odpowiedź na pytanie "Z czym to się je?" :) . Skoro są tacy co nie wiedzą, to ja może dodam iż radyjek internetowych można słuchać już od winampa 2.9x(x=niewiemdokładnie:) ), obsługuje to i fuj (mediaplayer) i linuxowy xmms. Winamp 5.x raczej korzysta toto z tej samej wyszukiwarki co reszta poprzednich winampów.
A teraz do tematu: założyłem go po to, aby pomóc ludziom wybrać stację z tym co już inni sprawdzili i im się podoba i napiszą tu co i gdzie a nie po to żeby dostać odpowiedź w stylu: "poszukaj w wyszukiwarce tam jest wszystko".
___________ Pióro bywa ostrzejsze od miecza... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Dragonthan
|
|
|
|
Dobra, tylko mnie się nie chciało cytować kilkunastu stacji jakie tam są, których najbardziej słucham i polecam, tylko ogólnie powiedziałem że jest tam wyboru mase stacji i na dodatek wszystko jest bardzo przejrzyste, każdy znajdzie tam coś dla siebie w ciągu minuty od wejścia.
Cytat: |
...a nie po to żeby dostać odpowiedź w stylu: "poszukaj w wyszukiwarce tam jest wszystko". |
Tylko że winamp to nie wyszukiwarka :wink
Ja chciałem po prostu powiedzieć komuś, kto szuka sobie radia z muzyką np. rock`a, żeby nie gubił się w wyszukiwarkach w poszukiwaniu jakiegoś radia w którym puszczają ten typ muzy, lecz aby wszedł sobie do winampa i posprawdzał kilka stacji z muzyką rock`a i wybrał to co mu pasuje. Jak moje posty są nie w temacie to niech je usunie moderator i po sprawie.
___________ Wróg u Bram... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Sharra
Skąd: Z twoich najgorszych sennych koszmarów. A w dodatku nie znikam, jak się budzisz...
|
Wysłany: 6 listopada 2004 Internetowe Radyjka
|
|
|
www.radiofriko.pl
Tam jest wszystko po troszku.
|
|
Powrót do góry
|
|