Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Lory
|
Wysłany: 25 września 2004 sfinks chory?
|
|
|
Czy ktoś próbował ostanio powalczyć ze Sfinksem... ja dziś chciałam ale chyba sfinks zachorował.. klikam wszędzie tak jak się powinno (kategoria zagadek->poziom trudności->podejmij wyzwanie) ale zamiast pytań wyskakuje ot co
Kod: |
Nieprawidłowy ruch
Próbujesz rozpocząć nieprawidłową kolejność wykonywania zadań Sfinksa, uruchomiłeś nowe okno przeglądarki lub kliknąłeś przycisk 'Wstecz' bądź 'Odśwież' w trakcie rozwiązywania testu.
Proszę zaprzestać takich akcji - pamiętaj Sfinks widzi wszystko!
Klinij tutaj by powrócić do Zagadek Sfinksa |
Hym a moze tylko ja mam taki probem :?
Pozdrawiam :|
___________ "Krew, krew, krew
Wrogów wsiąka w ziemię.. "
'Siewca wiatru' |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hardack
|
|
|
|
Postanowiłem sprawdzić i rzeczywiście mimo iż robie wszystko dobrze wyskakuje mi ten sam komunikat co Lory. Próbowałem różnych kategori i różnych poziomów trudności lecz za każym razem błąd się pojawiał.
___________ Głupiec głupcem pozostanie a mędrzec geniuszem się stanie. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Eon
|
|
|
|
- Chory, bez dwóch zdań.
*mnich Eon zna podstawy medycyny, nie..?..chehie.. Prócz tego - czytał kiedyś tomisko "O chorobach Archeotypxów, Bocianów i Sfinxooff"..chehie..*
|
Powrót do góry
|
|
|
Ra-V
|
|
|
|
Tia - Sfinks wygląda na chorego...
I na razie najwyraźniej taki pozostanie - z tego co wiem obraził się trochę na przenosiny jego Jaskinii na inne miejsce. A Sfinksy to stworzenia starożytne i zbyt wielkich zmian nie znoszą...
Lepi więc przez jakiś czas obchodzić jego grotę szerszym łukiem - bo w złości może kogo pokąsać...
Ps. A tak poważnie - będzie dostęp do FTP'a będzie poprawka :)
___________ See you in Tibia!
Lista Jaskiniowych Chimeryjczyków - tutaj
Więcej tutaj... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Lory
|
Wysłany: 26 września 2004 sfinks chory?
|
|
|
:) widzę więc że medycy zajma się biednym sfinksem
eh udobruchają i że uda się wyleczą biedaczka :?
___________ "Krew, krew, krew
Wrogów wsiąka w ziemię.. "
'Siewca wiatru' |
|
Powrót do góry
|
|
|
Davoth
|
Wysłany: 19 listopada 2004 sfinks chory?
|
|
|
Jeśli nie zawsze zostaje zatrudnienie bazyliszka albo wywerny w roli sfinksa... chociaż jak się nad tym głębiej zastanowić to zły pomysł. Niech już lepiej sfinksa wyleczą. Byle szybko... Muszę mu pokazać kto jest lepszy w te klocki. :D
___________ "Jeżeli potrafisz zachować spokój wtedy gdy wszyscy szaleją, to znaczy że nie rozumiesz problemu." |
|
Powrót do góry
|
|
|