Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Nodawa
|
Wysłany: 15 marca 2005 Dodatki do Homm III
|
|
|
Cóż dodatki są nawet niezłe. Armagedon jest nawet dobry, dużo nowych map, nowe kampanie -> do tego podwójny W porządku. Shadow jest również dobry sama w niego gram 8) również dużo nowych map, nowe kampanie, -> Wporzo. Ogólnie do tych dwóch dodatków: Pojawia się 1 nowy zamek - Żywiołaków, jednak brak urozmaiceń graficznych. WOG heh ten dodatek mnie osobiście śmieszy :lol: jest tam niby poprawiona grafika ... Drzewa się ruszają buhaha ale nadal są nie symetryczne do bohatera :wink: Pojawia się ! 1 ! nowa mapa, mało tego pojawiają się nowe jednostki jeśli chodzi o stwory i budynki wprawdzie dopracowana bardzo dobrze jak na H3 Tylko szkoda że nie wprowadzono ich do poprzednich dodatków czyli SoD, Armagedon. Gdyby WOG poprawił poprzednie dodatki po przez urozmaicenie gra była by "ciekawsza" w końcu nowe rzeczy i stwory... :D Niestety nie poprawia i uważam że WOG to w ogóle nie powinien powstać. Po instalacji często występują błędy :? Podsumowując SoD i Armagedon są oki ale WOG to kompletna kicha :x
___________ O szo szo tu ruru |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nagash
|
|
|
|
Nodawa (cytat): |
Posumowywując SoD i Armagedon są oki ale WOG to kąpletna kicha |
Zależy dla kogo WoG jest kichą. Racja SoD i AB są fajne, ale jak sie umie ktoś dobrze posługiwać erm script ja osobiście nie umiem nie zbyt dobrze ale podstawy troche znam i dzięki temu robie czasami fajne plansze to wtedy WoG jest lepszy niż SoD i AB razem wzięte - takie jest przynajmniej moje zdanie.
Pozdr@wi@m
___________ Śmierć to dopiero początek życia...... tego drugiego ..... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ashanti
|
|
|
|
Zgadzam się z Nagashem, jeżeli zna się wszystkie zalety i umie sie je wykorzystywać to dopiero wtedy można porównywać
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Dapsz
Wysłany: 16 marca 2005 Dodatki do Homm III
|
|
|
Dla mnie najlepszy jest SoD, bo są w nim przede wszystkim nowe artefakty (łączenie rulez) oraz możliwośc dogrania praktycznie całego AB :D Dogrywa się pare plików i juz mam kampanię, zamek, mapy z AB w jednym SoD :wink: I tak to można grać :twisted: A WoG jest wg mnie jakiś dziwny, ale to moje zdanie.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Gelu
|
Wysłany: 24 marca 2005 Dodatki do Homm III
|
|
|
Armageddon Blade lubię bo Gelu tam występuje. A zresztą w Shadow of Death też ale jakoś Armageddon bardziej lubię.
___________ Po śmierci rodziców chodzę w kapturze.|
__________|"""""""""""""""""""""""""""""
Gelu Knight |
|
Powrót do góry
|
|
|
Macready
|
|
|
|
Oba dodatki są bardzo dobrze wykonane , a co do WoG-a to mi się nie podoba , ale to tylko moje zdanie.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Hellburn
|
|
|
|
Nodawa (cytat): |
...Drzewa się ruszają buhaha ale nadal są nie symetryczne do bohatera :wink: |
JEDEN WIELKI LOL!!
to równie dobrze można się uczepić tego dlaczego jednostki są grupowane a nie np jest 10 tysięcy pojedynczych smoków na polu bitwy.
___________ Damn! |
|
Powrót do góry
|
|
|
|
|
|
|
Bardzo lubię czwartą część Heroes Cronicles: Master of the Elements. Co z tego, że nic nie wnosi nowego? Musi?
___________ "Draculi i wszystkim wampirom, które kochałem..." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Lucas
|
|
|
|
SOD jest najlepszy (dla mnie). AB, no też dobry (nie mam tego dodatku). A WOG... No cóż, autorzy mogliby się bardziej postarać.
___________ "Carpe Diem" |
|
Powrót do góry
|
|
|
Uki
|
Wysłany: 17 maja 2005 Dodatki do Homm III
|
|
|
Najlepszym dodatkiem jest według mnie "Armageddon's Blade", bo są w nim najlepsze mapy do gry w singlu. A poza tym jest tam więcej urozmaiceń niż w SoD.
___________ Kto rano wstaje... ten się nie wyśpi. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Rotgier
|
Wysłany: 18 maja 2005 Dodatki do Homm III
|
|
|
W zasadzie trudno sobie wyobrazić HOMM 3 bez AB i SOD. Oba dodatki są bardzo udane, bo oprócz kilku nowości przede wszystkim zawierają ciekawe kampanie! Zauważyłem, że większości nie za bardzo pasuje Conflux, ale ja lubię grać tym zamkiem.
Lubię też serię Heroes Chronicles, choć tam żadnych nowości nie wychwyciłem.
WOG'a nie znam, więc póki co się nie wypowiem :wink: .
|
|
Powrót do góry
|
|
|