Autor |
Wiadomość |
Anonymous
Wysłany: 9 października 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Kto jest z woj. zachodnipomorskiego, albo z powiatów:
Słupsk Miasto
słupski
bytowski
lęborski
człuchowski
złotowski??
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Sharra
Skąd: Z twoich najgorszych sennych koszmarów. A w dodatku nie znikam, jak się budzisz...
|
Wysłany: 9 października 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Ja stamtąd jestem. Zresztą, chyba wiesz.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Faramir
|
|
|
|
Co prawda ja nie do końca stamtąd, ale - poza Szczecinem raczej - mógłbym pomyśleć o zlocie w takich miejscach. Jeśli tylko znalazłoby się trochę więcej chętnych Jaskiniowców. Poczekam może na więcej informacji.
___________ Często i gęsto! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Sharra
Skąd: Z twoich najgorszych sennych koszmarów. A w dodatku nie znikam, jak się budzisz...
|
Wysłany: 16 października 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Chyba nie warto robić zjazdu dla trzech osób, co?
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 20 października 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Myśl kusząca ;) Ale niestety nie w najbliższych terminach... ehhh
___________ Będziemy się żegnać... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Sharra
|
Wysłany: 22 października 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Greniu, chyba nie będziesz się targał z Opola do Szczecina/Koszalina/Slupska/Łobzy/Lęborka/Złotowa/Białogardu?
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 22 października 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Dla pięknych kobiet, zawsze...
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
|
|
|
No, nie flirtujcie tu sobie!
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Eon
|
Wysłany: 23 października 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Gren (cytat): |
Myśl kusząca ;) Ale niestety nie w najbliższych terminach... ehhh |
Gren ma rację..
Gren (cytat): |
Dla pięknych kobiet, zawsze... |
..jekże mógłbym i tu nie przyznać jej..?..chehie..
Morze - ..chmm.. - może jednak w lato..?..chehie..
|
Powrót do góry
|
|
|
Sharra
|
Wysłany: 23 października 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Morze, jeziora, dla katolików zagorzałych sanktuarium na Krzyżance, zamki dla miłośników średniowiecza... Na Pomorzu jest wszystko!
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Lobo
|
|
|
|
Sharwyn (cytat): |
Na Pomorzu jest wszystko! |
A nie prawda. Mnie tam nie ma :wink:
___________ Tak dryfuje nam życie,
po omacku, we mgle... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Sharra
|
Wysłany: 24 października 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Lobo (cytat): |
A nie prawda. Mnie tam nie ma :wink: |
Też mi strata... Ale jakbyś mógł, to wpadnij, jakoś przeżyjemy.
Ech, żebym ja mógł. Nawet do Opola nie mogłem a to dość blisko... :( . - Lobo
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ingham
|
Wysłany: 6 listopada 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
No jest możliwosć, cobym się w Koszalinie w jakąś piękną sobotę, ostatecznie może nawet piątek-sobota (ale w tym przypadku liczę na nocleg:> ) pojawił.
Tylko musielibyśmy się co do terminu zgadać, cobym mógł wcześniej załatwić transport.
See you in Koszlain!
___________ Tylko modlitwa może Was zbawić! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ingham
|
Wysłany: 11 listopada 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Pewno sobie kupię bilet weekendowy - całe 4 dni jeżdżenia pośpiechami i osobwoymi za jedyne 50 zeta! Chcę pozwiedzać miejsca, w których jeszcze nie byłem. Czekam tylko na propozycje jakiegoś spanka (oferuję współne piwa, sporo sprośnych dowcipów i kołysankę dla dziewczyny) i przyjeżdżam!
Mój kom: 600-703-457.
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 11 listopada 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
heheheh, nocleg na plaży: romantyczny zachód słońca, niemniej romantyczny wschód, odkuwanie zwłok od zamarznietego piasku, pólnocny wicher wygrywający romantyczne pieśni...
|
Powrót do góry
|
|
|
Ingham
|
Wysłany: 13 listopada 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Nie powiem - propozycja wielce kusząca, ale do zrealizowania za jakieś 200 lat z okładem, kiedy się na tyle poziom morza podniesie, że w Koszalinie plaża będzie ;)
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 13 listopada 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
o Mahadevo, oto ten mnich, co plaże tylko nad morzem widział ;)
|
Powrót do góry
|
|
|
Ingham
|
|
|
|
Ja wiem Grenio, że w majakach, tudzież delirium to wiele rzeczy zobaczyć można, no ale mnie interesowałaby bardziej fizyczna plaża z piaskiem i morzem ;)
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 16 listopada 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
To morze jezioro... ;)
|
Powrót do góry
|
|
|
Sharra
|
Wysłany: 21 listopada 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Ingham (cytat): |
kiedy się na tyle poziom morza podniesie, że w Koszalinie plaża będzie ;) |
Koszalin leży nad jeziorem, które w zasadzie jest zatoką. I plaża też jest.
KOSSLIN
Koszalin to brzydkie miasto powiatowe w województwie zachodniopomorskim, 7km od Morza Bałtyckiego. Nad sam Bałtyk dojechać można autobusem (końcowy przystanek PKS i linii 1 MZK jedyne 200m od plaży), lub oczywiście własnym samochodem, jednak należy liczyć się z korkami, płatnym parkingiem oraz ograniczeniem dostępu. O PKP nie wspominam, bilet Koszalin - Mielno kosztuje 7.90.
A tak na serio, jeśli chcecie pojechać nad Morze zimą, to polecam Ustkę i Kołobrzeg. Wypadają dużo lepiej niż Mielno i Unieście.
A i ja tam często bywam, jak chcę uspokoić się wsłuchując w szum mojego własnego, zimnego oceanu myśli...
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 21 listopada 2004 Szczecin, Koszalin, Słupsk -> witamy na Pomorzu Zachodni
|
|
|
Zwłaszcza, że w Ustce można miłe ustka spotkać, niekoniecznie flądry... ;) Qrde, dawno nie byłem w tej okolicy...
|
Powrót do góry
|
|
|
Sharra
|
|
|
|
Cicha Ustka, kameralny Słupsk... Pomorze Środkowe to mój ulubiony region w Polsce.
|
|
Powrót do góry
|
|
|