Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Bubeusz
|
Wysłany: 10 lutego 2005 Łapiemy robale ;)
|
|
|
A ja zauważyłem, że znikają mi jakimś cudem śledzone tematy. Z biegiem czasu tematy w "śledzone tematy" sobie uciekają i trzeba je na nowo śledzić. Nie wiem, może coś robię źle, aczkolwiek jest jak jest. ;)
O, i jeszcze nie mogę zaznaczyć myszą tekstu, który teraz piszę, najwyżej używając kombinacji Shift + strzałki ;), ale to pewnie chwilowe. (z myszą wszystko OK, bo wszędzie się da zaznaczać tekt, tylko nie na tym czarnym polu, żeby było ściślej :))
Niby takie tam nikomu nieprzeszkadzajace błędy, ale kazali pisać- piszę :)
___________ Caveant consules ne quid detrimenti IJB capitat ;) |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
Uciekanie śledzonych jest normalne. Poprostu jak długo nie odpowiadasz w danym temacie, to system uznaje, że jush Ci się nie podoba i Ci nie podsyła odpowiedzi [ nie wiem jaki jest czas kasowania ].
Co do zaznaczania txt - wina przeglądarki/systemu/mysi najpewniej, bo mi pod FF/Operą/IE działa...
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
Bubeusz (cytat): |
1. No to troszkę głupio, bo potem się chaos robi :)
[...]
|
zajrzyj tutaj -> http://imperium.heroes.net.pl/viewtopic.php?t=2352 , jakby śledzenie się nie podobało, to mozna z tego korzystać ;)
.... chciałem zacytować- nie działa Alt+Q... W ogóle żaden z wcisków na górze nie działa. Hmmm... :) Emotikonki też nie chcą się wklejać, trzeba wpisywać wszystko ręcznie...
|
ja tak robię zawsze i żyje - wpisuje szybciej, aniżeli miałbym klikać :P
To chyba jednak nie jest wina systemu... :D
|
To, że emotki nie działają, RACZEJ nie ( w takiej Operze, czy FF z założenia emotki nie dodają się tam, gdzie kce ), ale że nie mogłeś zaznaczyć, to jush nie wina Imperium
A jeśli chodzi o poważniejsze błędy, to chyba tylko ten, że po wykonaniu nieprawidłowego ruchu w zagadkach Sfinksa wyświetla się ów tekst:
[...]
|
ale zagdki działają. Jest to tylko informacja, że cuś niesuć sie spsuło ;) ( nie będę tłumaczył dokładnie ). Jak wiesz prace konserwacyjne działają, więc sprzątacze na pewno kiedyś to co Sfinx narobił ( fuj! ) uprzątną ;)
Zdravim
MiB
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
ixcesal
Wysłany: 12 lutego 2005 Łapiemy robale ;)
|
|
|
Jako, że śledzenie tego topicu jest wielce niewygodne, proszę powrócić do tradycyjnej metody zgłaszania błędów, czyli każdy zauważony błąd zgłaszać jako osobny wątek w Uwagach, propozycjach, sugestiach.
Jako, że MiB bardzo często odwiedza ten zakątek, pozwolę sobie uczynić go moderatorem tej części serwisu.
Proszę MiB'ie abyś starał się pilnować zasady, jeden problem - jeden wątek.
Proszę również o rozbicie tego wątku na pojedyncze tematy (tylko nadal aktualne problemy) i zamieszczenie ich w Uwagach, propozycjach, sugestiach.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 12 lutego 2005 Łapiemy robale ;)
|
|
|
Dziękuje Dżinie za wyróżnienie :)
Postaram się jak najlepiej zarządzać tą częścią Imperium :)
Wydzieliłem 2 topici - jeden o BBTagach, drugi o Problemie ze Sfinxem.
Ten temat zamykam, coby nie qsiło nikogo ;)
Zdravim
MiB
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|