Autor |
Wiadomość |
Irvin
|
Wysłany: 9 stycznia 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Hymmn.. Jak pewnie wiecie, "gabinet luster"przeszedł gruntowną przebudowę, coby działanie usprawnić. Z tego względu jest kilka ważnych spraw, a mianowicie:
1. Wybierajcie swoje avatary!
2. Gdy dokonacie wyboru, napiszcie to tutaj (tylko 1 post! i jeśli wasz avik jest nietypowy, to zaznaczcie jakiej jest płci ;D ). Ułatwi nam to znalezienie waszych avatarów i przeniesienie ich do kategorii Osobiste (prawdopodobnie będzie się to wiązać z ponownym wyborem, jesli nie znajdują się aktualnie w tej kategorii)
3. Avatary Weteranów, znajdują się w oddzielnej kategorii.
4. W kategorii Nowe, jak sama nazwa mówi będą świeże aviki (jeśli ftoś ma jakieś i kce się podzielić, to słać na maila do Nami i mnie)
Nowe są jeszcze nie posegregowane, dlatego może być ich dość dużo
Chyba tyle na spraw na początek. A teraz o strukturze galerii.
1. Przybyło kategorii, ale w większości z nich znajduje się do 50 avów (200 obrazków dłuuugo się wczytywało...), w osobistych do 100 (z tego powodu że tamte avy mają swoich właścicieli, więc i tak jeśli ftoś już wybierze swojego to nie ma potrzeby tam często zaglądać).
2. H1 i H2 bez zmian.
3. H3 i H4 podzielone na damskie i męskie.
4. reszta jak już mówiłem, osobiste (damskie, męskie, do 100 sztuk w pod kategorii) oraz inne (do 50 sztuk w pod kategorii)
5. Nowe(jeżeli są) są jeszcze nie posegregowane, dlatego może być ich dość dużo
6. Robocze - z nich nie wybierać! Ponieważ muszą zostać poddane obróbce
Nie męczcie już Hetmana jOjO i Arcymaga Enletha avatarami! Wszystko ślijcie na naszej dwójki maile (ale zapewniam, że do jednego wystarczy, nie trzeba dublować ;))
Pytania/propozycje/sugestie/avy na PM/maila/gg/jabbera/tlen :)
Q chwale Jaskini!
Pamiętajcie!!! Tylko po jednym poście KAŻDY tutaj!!
___________ Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 9 stycznia 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Dzięki Wam i chwała.
W końcu ktoś się zajmie avatarami :). Życze owocnych prac, i proponuje też w przwodniku zmiankę o Was dać ;). Co do mojego Avatara to niezmiennie ten sam :). Jak będę zmieniał to sam go przygotuje i się z Wami skontaktuje :) na priv a potem tutaj cosik zmienie w poscie ;). Jeden post na osobe :).
Zdravim
Mr. Rabbit
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
|
|
|
Uno mała uwaga - gdzie jest Galeria avów, bo nie każdy, zwłaszcza nowy, wie...
___________ Będziemy się żegnać... |
|
Powrót do góry
|
|
|
jOjO
|
Wysłany: 10 stycznia 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Irvin (cytat): |
galeria przeszła gruntowną przebudowę |
proszę i nalegam, by zmienić nomenklaturę
Galeria Avatarów była kilka lat temu
od tego czasu działa raczej jako zestaw oddzielnych kategorii avatarów
a w planach Grododzierżcy jes Galeria Imperialna - z obrazami i nie tylko - naszych grafików (i nie tylko)
zatem używanie - tradycyjnego - terminu galeria, w odniesieniu do avatarów będzie mylące
może zatem Gabinet Luster?
no bo można tam siebie zobaczyć? ;)
___________ Baruk Khazad! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
Wysłany: 10 stycznia 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Zmieniłam temat ;)
A do Gabinetu Luster można się dostać przez edycję swojego profilu - na samym dole jest "pokaż galerię" kilkamy i już jesteśmy w królestwie avatarów :)
___________ I loved you a lot
to need you a lot
I leave you alone...
Guano Apes - Living in a lie |
|
Powrót do góry
|
|
|
Bubeusz
|
Wysłany: 16 lutego 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Mojego avatara też wcięło (tak, wiem, ze zaginął przy sortowaniu, SAM-Uel'u ;) )
Taki stary starzec cały biały z głupim uśmiechem :) Na głowie biały kapelusz. 95% obrazka jest białe, więc problemu chyba nie będzie. Bardzo charakterystyczny głupi uśmiech, przypomnę :)
Jako że jestem człowiekiem, który jest przeciwny wszelkim zmianom i bardzo się przywiązuje do różnych dupereli a'la Avatar, bardzo przywiązałem się do owego pana na obrazku i naprawdę będę wdzięczny, jak znajdziecie gościa w miarę szybko.
___________ Caveant consules ne quid detrimenti IJB capitat ;) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Emanet
Wysłany: 16 lutego 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Pytanko!
Czy mam jakoś rezerwować ava, którego wybrałem?
Pozdrawiam
___________ Dziś jest czas ... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Enleth
|
|
|
Zarezerwuje się sam, po paru godzinach.
___________ Jeśli chcesz żeby coś było zrobione dobrze, zrób to sam... |
|
Powrót do góry
|
|
|
ixcesal
|
|
|
A dokładnie rezerwacja automatyczna uruchamia się o każdej pełnej godzinie.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
Wysłany: 20 lutego 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
nami@heroes.net.pl
Ten adres naprawdę nie jest trudny...
to need you a lot
I leave you alone...
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
Wysłany: 15 marca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Komu zniknął w ogóle z galerii av po strajku maszyny zapisującej proszę dać znać na maila albo na forum napisać. Ja albo Sam zajmiemy się tym :)
to need you a lot
I leave you alone...
|
Powrót do góry
|
|
|
Specter
|
Wysłany: 15 marca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Tak więc piszę :)
Ledwo odzyskałem mojego ava, to znowu go wicęło
pochlastać się idzie...
___________ "To gaze under its hood, is to invite death" |
|
Powrót do góry
|
|
|
Redragoon
|
Wysłany: 16 marca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
A mój avaterek taki fajniutki i było go wcięło. :(
Proszę go odzyskać!!!
___________ Redragoon... Smok wygnany za przyjaźń z elfem. Sprowadził się do Jaskini siódmego marca 2005 roku.
!!!WARNING!!!
Gryzie!!! ;) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
Wysłany: 16 marca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Specter : Twój av był a Galerii wystarczyło się rozejrzeć dobrze.
Red: Avatary meskie 4
Do następnych osób, które mają zamiar zgłaszać braki:
1) Upewnij się 3 razy w innych galeriach, że go nie ma zanim zgłosisz zaginięcie
2) Następnym razem gdy przeczytam posta/maila/pw typu "Mój av był fajny proszę go znaleźć" nic w kierunku znalezienia go nie zrobię. Opis "fajny" dużo mi nie mówi. Nie znam wszystkich osób i avatarów na pamięć. Więc proszę zamieszczać przy nim opis co/kogo przedstawiał
to need you a lot
I leave you alone...
|
Powrót do góry
|
|
|
Hellburn
|
Wysłany: 20 marca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Nami: Ten av co teraz mam to Avatar zastępczy (jeżeli stary się nie znajdzie nie będę płakać :) )
___________ Damn! |
|
Powrót do góry
|
|
|
SAM-UeL
|
Wysłany: 21 marca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Hellburn (cytat): |
Nami: Ten av co teraz mam to Avatar zastępczy (jeżeli stary się nie znajdzie nie będę płakać :) ) |
Żebym to ja wiedział jak wygląda ten avatarek, który jest "stary"...
Ech... opiszcie je, a nie mówcie: nie ma mojego starego avatara, a ten jest zastępczy.
To nic - NAM(i:) - nie pomaga.
Opiszcie i puśćcie PW, bez zaśmiecania forum...
Pozdrawiam... albo i nie... :P
___________ biegniemy za szczęściem choć nie możemy go dopaść,
wciąz ucieka nam, bo nie znamy prawdy o nim,
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni..
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Xian
|
Wysłany: 4 czerwca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Co mam zrobić, aby avatar który posiadam na FTP mógł być wyświatlany w moim profilu? W profilu nie ma opcji podania źródła i uploadowania :cry:
___________ When there's no more room in hell, the dead will walk the earth... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Coyote
|
Wysłany: 4 czerwca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Wyślij załącznik do Nami...
___________ Powinieneś coś zrobić, zanim włączy się wygaszacz ekranu! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
A wcześniej bądź łaskawy poczytać :(, ech ile razy już to pytanie było :(, choćby w tym temacie :P.
Od razu odpowiedź, dlaczego nie ma automatu: żeby nie było bzdurnych avatarów, musi przejść akceptację.
:P
Zdravim
Mr. Rabbit
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
SAM-UeL
|
Wysłany: 5 czerwca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Coyote (cytat): |
Wyślij załącznik do Nami... |
Wszyscy tylko do Nami radzą słać... co ja gryze? Strace przez was pracę kiedyś :P
___________ biegniemy za szczęściem choć nie możemy go dopaść,
wciąz ucieka nam, bo nie znamy prawdy o nim,
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni..
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
Wysłany: 6 czerwca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
A ja ogłaszam wszem i wobec, że mnie o avy nie pytać :P To jush nie moja działka - a że podpis został to nie poradzę ;)
___________ Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
Wysłany: 17 czerwca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Dla tych co nie wiedzą : poczta @heroes nie działa.
Jednak jeśli chcecie zmienić sobie avatara to możecie wysłać nam Prywatną Wiadomość (PW/PM) - ten zwój pergaminu po prawej stronie na górze z prośbą o podanie prywatnego maila albo od razu wybranego avatara załączyć do danej wiadomości.
to need you a lot
I leave you alone...
|
Powrót do góry
|
|
|
Marten
|
Wysłany: 29 czerwca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Jaki jest maksymalny dozwolony rozmiar przysyłanych avatarów?? W profilu pisze, że 80x80, ale widziałem już na forum sporo avatarów sięgających rozmiarami setki :?
___________ No matter how dark the night, morning always comes... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
Wysłany: 30 czerwca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Nie jest ich sporo TYLKO 1. A to jest różnica. Rozmiar ma być 80x80 i tyle.
to need you a lot
I leave you alone...
|
Powrót do góry
|
|
|
Hellburn
|
Wysłany: 6 lipca 2005 Revolucja w Gabinecie Luster-czyli wybierzcie swoje avatary!
|
|
|
Do kogo można jeszcze wysłać avatar? (Nami i SAM-Uel nie odpowiadają)
___________ Damn! |
|
Powrót do góry
|
|
|