Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
jOjO
|
Wysłany: 11 stycznia 2005 HeroesWiki
|
|
|
powstaje właśnie tu:
http://terrasque.mine.nu/heroes//Main_Page
ciekawa inicjatywa, na razie raczkująca...
ale może warto rozważyć wsparcie PL wersji??
___________ Baruk Khazad! |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 10 lutego 2005 HeroesWiki
|
|
|
Hmm.... a czy my jush tego nie robim [ nie wspieram ], poprzez ISS??
Wiem, że to nie da nigdy [ chyba ;) ] takiej funkcjonalności, jak system Wikipedii, ale to zawsze Nasze, własne.
Ofkoz, zaangażowanie się w projekt przez Jaskiniowców, będzie na pewno bardzo dobrym pomysłem [ można pisać, że te dane wzięło się z głowy, albo z Jaskiniowego działu H3 :D ] i z pewnością spowoduje zwiększenie popularności Jaskinii poza granicami Naszego kraju :)
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
jOjO
|
Wysłany: 12 lutego 2005 HeroesWiki
|
|
|
no a daleko do premiery ISS?
ja pisał o tym co w sieci skrzeczy
i rzucił ogólne (pozostawione - chyba - bez odzewu) hasło o rozważenie... ot co
___________ Baruk Khazad! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hysterian
|
Wysłany: 16 lutego 2005 HeroesWiki
|
|
|
Człowiek uczy się przez całe życie - w HeroesWiki piszą o kilku nowych dla mnie sztuczkach:
- Podczas oblężenia Tower można poprzez "Dispel magic" na poziomie eksperckim magii wody zlikwidować miny (te w miejscu fosy).
- To chyba dosyć znane, ale naprawdę nie wiedziałem - darmowy upgrade Kawalerzystów (Cavaliers) do Czempionów (Champions) w stajniach na mapie przygód.
Trzeba będzie się trochę poprzyglądać temu, co tam piszą. Może rzeczywiście także coś będzie można ku chwale Imperium dopisać?
|
|
Powrót do góry
|
|
|