Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Thurvandel

|
Wysłany: 25 stycznia 2005 Pytania, skargi, uwagi...
|
|
|
Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek zażalenia, propozycje czy pytania związane z funkcjonowaniem cechu, proszę by składał je tutaj.
Postaramy się rozwiać wszelkie wątpliwości, naprawić usterki i rozpatrzeć propozycje i pomysły związane z cechem.
(osobistych reprymend proszę udzielać mailowo, bądź przez PW ;) )
___________ There are three kinds of people on this world. These who can count and these who cannot. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Jonathan

|
Wysłany: 28 marca 2005 Pytania, skargi, uwagi...
|
|
|
Więc mam pytanie. Czy jest ktoś, kto mógłby mnie nauczyć podstaw a potem poziomu zaawansowanego grafiki komputerowej, bo chciałbym się przydać i pomóc akurat w tym dziale. Bardzo prosze o odpowiedź.
Z góry dziękuję. :D :D :D
___________ Jonathan |
|
Powrót do góry
|
|
|
Darkena

|
Wysłany: 29 marca 2005 Pytania, skargi, uwagi...
|
|
|
Cytat: |
bo chciałbym się przydać i pomóc akurat w tym dziale. |
Oby to nie było coś, typu "przydać się na siłę". Musisz mieć jeszcze ten....no....smykałkę, czy jakoś tak.
Ja myślę, że w tym przypadku to Mr.Rabbit, albo Enleth mogliby ci coś podpowiedzieć, ale nie wiem, czy mają czas :/. Ja z grafiki komputerowej umiem tylko to, czego byłam w stanie nauczyć się sama, korzystając z "Photoshop".
___________ Kill the spiders....
To save the
butterflies....
*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·' ¤* |
|
Powrót do góry
|
|
|
Jonathan

|
Wysłany: 1 kwietnia 2005 Pytania, skargi, uwagi...
|
|
|
Darkena (cytat): |
Cytat: |
bo chciałbym się przydać i pomóc akurat w tym dziale. |
Oby to nie było coś, typu "przydać się na siłę". Musisz mieć jeszcze ten....no....smykałkę, czy jakoś tak.
Ja myślę, że w tym przypadku to Mr.Rabbit, albo Enleth mogliby ci coś podpowiedzieć, ale nie wiem, czy mają czas :/. Ja z grafiki komputerowej umiem tylko to, czego byłam w stanie nauczyć się sama, korzystając z "Photoshop". |
Dzięki :wink: :wink: :wink:
___________ Jonathan |
|
Powrót do góry
|
|
|