Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Dragonthan
|
Wysłany: 7 lutego 2005 Uwaga czysto techniczna
|
|
|
Czy nie dało by się rozjaśnić paska do przewijania stron? Tego z prawej strony. Czasem zdarza się podczas dnia, gdy dana strona jest długa (np. jakiś temat) to pasek staje się bardzo mały i czasem trzeba wyczeszczyć ślepia, aby w niego trafić. Jeśli moża by było rozjaśnić go od tła na jakim jest, to byłby bardziej widoczny...
___________ Wróg u Bram... |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 7 lutego 2005 Uwaga czysto techniczna
|
|
|
Jest prostsze rozwiązanie niż grzebanie w kodzie:
zmień przeglądarke na Opere ( http://operapl.net ) lub Firefoxa ( http://www.firefox.pl/ ).
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 8 lutego 2005 Uwaga czysto techniczna
|
|
|
Maruderzy :?
mam IE 6.0.2900.2180 w skrócie 6.0.
Paski są OK, wystarczy mieć włączone automatyczne aktualizacje i wszystko choola ;). bo nawet jak coś się uszkodzi to przy pierwszej aktualizacji jaka będzie błędy się naprawiają (jak przy reinstalkach ;)).
Przynajmniej takoje u mnie jest ;).
Zdravim
Mr. Rabbit
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
|
|
|
Czyli jaki wniosek? Zaktualizuj sobie IE do wersji 6.0 i zainstaluj wszystkie poprawki (tylko nie rób czegoś takiego z win xp, ja kiedyś zainstalowałem do niego wszystkie poprawki i było po systemie;) ), albo przesiadź się na szybszego, lepszego, bezpieczniejszego i wygodzniejszego firefoxa :) Ciekawe co potrwa krócej...
___________ Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić... |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
Mr. Rabbit (cytat): |
Maruderzy :?
mam IE 6.0.2900.2180 w skrócie 6.0. |
Ale jemu nie chodzi o to, że paski ma nie ten teges, tylko, że kolory nałożone na paski poprzez schemat wyglądu forum są poprostu za ciemne ( za mały kontrast pomiędzy tłem pola przewijania, a kolorem samego suwaczka ).
Polecałem Operke, bo w Operce nie można zmienić koloru tegoż elementu strony :p [ podobnie jak w FF ;) ].
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Dragonthan
|
Wysłany: 9 lutego 2005 Uwaga czysto techniczna