Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Bubeusz
|
Wysłany: 10 lutego 2005 Problem ze Sfinxem
|
|
|
1. No to troszkę głupio, bo potem się chaos robi :) A w przypadkach jak śledzę temat nie po to, żeby pisać, tylko żeby czytać? Nie podoba mi się takie rozwiązanie, że system "uznaje" co mi się podoba, a co nie ;) To całe upraszczanie w ogóle mi się nei podoba, bo jakby mi się temat przestał podbać, to usuwam go ze śledzonych i już :) Niby ułatwia, a w praktyce tylko komplikacje. Dobra, dosć już o tym, bo się offtop robi (czytaj: bo robię offtop ;) )
2. No z mysią wszytsko w porządku, przeglądarka też czuje się dobrze, jedynie system ma lekkie przeziębienie, więc może...
A jeśli chodzi o poważniejsze błędy, to chyba tylko ten, że po wykonaniu nieprawidłowego ruchu w zagadkach Sfinksa wyświetla się ów tekst:
.... chciałem zacytować- nie działa Alt+Q... W ogóle żaden z wcisków na górze nie działa. Hmmm... :) Emotikonki też nie chcą się wklejać, trzeba wpisywać wszystko ręcznie... To chyba jednak nie jest wina systemu... :D
Wracając do poprzedniejsprawy: oto tekst:
Cytat: |
Nieprawidłowy ruch
Próbujesz rozpocząć nieprawidłową kolejność wykonywania zadań Sfinksa, uruchomiłeś nowe okno przeglądarki lub kliknąłeś przycisk 'Wstecz' bądź 'Odśwież' w trakcie rozwiązywania testu.
Proszę zaprzestać takich akcji - pamiętaj Sfinks widzi wszystko!
Klinij tutaj by powrócić do Zagadek Sfinksa.
Warning: fopen(../scripts/msgShows/showSerwis2.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 165
Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 166
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 168
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 169
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 170
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 171
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 172
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 173
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 174
Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 176
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/heroes.net.pl/www/dzialy/heroesland/inc/functions.php on line 177
|
___________ Caveant consules ne quid detrimenti IJB capitat ;) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
Wysłany: 14 lutego 2005 Problem ze Sfinxem
|
|
|
HL jest w fazie głębokiej renowacji, dlatego moga wystąpić problemy w działaniu. Zresztą i tak powinieneś się cieszyć że cokolwiek tam działa, bo jeszcze niedawno nie działało ;) Ale już niedługo:)
___________ Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Bubeusz
|
Wysłany: 15 lutego 2005 Problem ze Sfinxem
|
|
|
Irvin (cytat): |
Zresztą i tak powinieneś się cieszyć że cokolwiek tam działa, bo jeszcze niedawno nie działało ;) |
Ja nie mówię, ze jestem w jakimkolwiek stopniu niezadowolony, tylko po prostu informuję :) Poza tym ten błąd jest że tak powiem "ukryty" i bardzo rzadko się go wywołuje, więc nawet nie trzeba się nim przejmować. Jest dużo ważniejszych spraw, które wymagają naprawy :)
___________ Caveant consules ne quid detrimenti IJB capitat ;) |
|
Powrót do góry
|
|
|