Imperium Jaskini Behemota
Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Ostatnio odwiedziłeś nas:
Obecny czas to: 2024-12-3 17:45:44
Autor |
Wiadomość |
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 14 lutego 2005 Oznacz jako przeczytane...
|
|
|
Wchodząc w Imperium Jaskini Behemota - Strona Główna -> Forum dyskusyjne można odznaczyć posty. Brakuje jednak tego na przykład w Imperium Jaskini Behemota - Strona Główna -> Forum Dyskusyjne -> Karczma 'Pazur Behemota'.
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
Jest, tylko nie tam gdzie zwykle - na dole, ale... zaraz nad spisem topiqw, po prawej stronie ( nad linkami do kolejnych stron ).
Ja dla odmiany to znalazłem od razu, ale tego linka na głównej ( na dole ) musiał mi Ixi wskazać ;)
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
hehehe :lol:
Tak bywa ;)
Dzięki MiB
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|