Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Nami
|
Wysłany: 17 lutego 2005 Pytania z którymi nie wiemy co zrobić a nigdzie nie pasują
|
|
|
Tutaj możecie pisać pytania z którymi nie macie pojęcia co zrobić. A wydaje się wam, że nigdzie nie pasuje zadanie ich, ponieważ będzie ono uważane za offtop.
___________ I loved you a lot
to need you a lot
I leave you alone...
Guano Apes - Living in a lie |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mastorious
|
Wysłany: 17 lutego 2005 Pytania z którymi nie wiemy co zrobić a nigdzie nie pasują
|
|
|
Chcę zmienić pseudonim z Ducha na inny (już wybrałem). Ale nie bardzo wiem czy można i do kogo się zgłosić. Pomocy.
___________ What is worse: Nothing to defend or no one to defend it??
Without warriors there can be no war.
Even the smallest person can change the course of the future.
Szukasz dobrych map i recenzentów?? - http://nowebractwo.w.interia.pl |
|
Powrót do góry
|
|
|
DruidKot
|
|
|
|
Najlepiej do Hetmana, choć myślę, że Enleth też mógłby coś zaradzić.
Pozdrawiam,
DruidKot
___________ Rychłoż się zejdziem znów?
o ortografii || o łańcuszkach |
|
Powrót do góry
|
|
|
Bubeusz
|
|
|
|
A ja mam takie dziwaczne pytanie odnośnie awansu na Jaskiniowca. Jak i kiedy się to odbywa? Hetman w napisał tylko w jakim przypadku Rezydent może zostać Jaskiniowcem, ale jeśli na przykład wymogi te zostaną już spełnione to kiedy to jest zauważone i kto nad tym czuwa? Czy są jakieś zebrania na których rada wyższa zastanawia się nad tymi sprawami, czy po prostu Hetman (czy kto inny) sobie przegląda forum i jak mu się ktoś spodoba (wiadomo o co chodzi, a raczej o co NIE chodzi ;) ), to patrzy czy da się go zrobić pełnoprawnym mieszkańcem Imperium?
___________ Caveant consules ne quid detrimenti IJB capitat ;) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
|
|
|
Powiedzmy, że sami Jaskinoiwcy mają swój sposób na porozumiewanie się ;). To my deklarujemy kto naszym zdaniem zasługuje na to miano.
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
jOjO
|
Wysłany: 18 lutego 2005 Pytania z którymi nie wiemy co zrobić a nigdzie nie pasują
|
|
|
Bubeusz (cytat): |
A ja mam takie dziwaczne pytanie odnośnie awansu na Jaskiniowca. Jak i kiedy się to odbywa? Hetman w napisał tylko w jakim przypadku Rezydent może zostać Jaskiniowcem, ale jeśli na przykład wymogi te zostaną już spełnione to kiedy to jest zauważone i kto nad tym czuwa? |
wymogi formalne to warunek konieczny
ale niewystarczający
ponieważ jednak warunek konieczny jest dość mocny (odpowiedzialność za postępki protegowanego - moralna głównie) stąd o ile nie mam osobistych wątpliwości, to uznaję za wystarczający
zaglądam dość leguralnie - niusy możesz sprawdzić...
ponieważ nie jestem w stanie zagwarantować (sam przed sobą!) że poznam i zauważę każdego kto zasługuje, niemal zrezygnowałem z trybu nadzwyczajnego...
___________ Baruk Khazad! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Bubeusz
|
Wysłany: 18 lutego 2005 Pytania z którymi nie wiemy co zrobić a nigdzie nie pasują
|
|
|
Dziękuję uprzejmie za wyjaśnienia :) Od zawsze mnie to ciekawiło.
___________ Caveant consules ne quid detrimenti IJB capitat ;) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Jonathan
|
Wysłany: 26 marca 2005 Pytania z którymi nie wiemy co zrobić a nigdzie nie pasują
|
|
|
Mam pytanie (sam nie wiem czy dziwaczne, ale nigdzie nie pasuje), czy ktoś w Jaskini mógłny mnie nauczyć podstaw grafiki komputerowych ??
Z góry dziękuję
___________ Jonathan |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nagash
|
Wysłany: 27 marca 2005 Pytania z którymi nie wiemy co zrobić a nigdzie nie pasują
|
|
|
Jonathan (cytat): |
Mam pytanie (sam nie wiem czy dziwaczne, ale nigdzie nie pasuje), czy ktoś w Jaskini mógłny mnie nauczyć podstaw grafiki komputerowych ??
Z góry dziękuję |
Już jedno takie pytanie zadałeś w green hornie .... i dostałeś odpowiedź a raczej podpowiedź gdzie można szukać odpowiedzi :P
___________ Śmierć to dopiero początek życia...... tego drugiego ..... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Coyote
|
Wysłany: 24 czerwca 2005 Pytania z którymi nie wiemy co zrobić a nigdzie nie pasują
|
|
|
Ja tak grzecznie...
Nie wiem czy to właściwe miejsce, ale spróbuję. Kiedyś w Karczmie była opisana instalacja Jabbera przez Enletha i jakoś ten topic znikł albo me oczy są już do kitu.
W takim razie czy topic istnieje jeszcze?
___________ Powinieneś coś zrobić, zanim włączy się wygaszacz ekranu! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
Wysłany: 28 czerwca 2005 Pytania z którymi nie wiemy co zrobić a nigdzie nie pasują
|
|
|
Topic istnieje (jak wszystkie) ale jest niewidoczny. Swoją drogą, do tego typu teknicznych spraw służą google...
___________ Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić... |
|
Powrót do góry
|
|
|