Imperium Jaskini Behemota
Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Ostatnio odwiedziłeś nas:
Obecny czas to: 2024-11-21 10:08:06
Autor |
Wiadomość |
Feanor
|
Wysłany: 17 lutego 2005 "Eragon" - zagadki
|
|
|
Uffff, trema, mój pierwszy temat :D No dobra, ostatnimi czasy wyszła w naszym pięknym kraju za sprawą wydawnictwa "MAG" książka o tematyce fantasy - "Eragon" Christophera Paoliniego. Proszę zarządców Heroeslandu o utworzenie nowej kategorii zagadek sfinksa - Zagadek z "Eragona". Sądzę, że ten 15-letni wtedy autor stworzył całkiem ciekawy, zróżnicowany świat. Drodzy Jaskiniowcy, podpisujcie się pod tym apelem i wyrażajcie swoje opinie na ten temat, a w razie gdyby został utworzony, twórzcie swoje zagadki. Oczywiście na temat. Czas ankiety: 30 dni. Czas start!!! :D
___________ Zdravim
Feanor |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
Wysłany: 17 lutego 2005 "Eragon" - zagadki
|
|
|
Piszesz do Ra-v'a prośbę na maila/PM tudzież gg o założenie nowego rodzaju zagadek i robisz jak zezwoli. Zagadki wysyłasz do Sprzedechly'ego a jak on nie będzie miał czasu na wrzucenie ich to możesz do mnie podesłać na maila (tego zawsze odbieram, bo jabbera i gg w czasie szkoły unikam), to je wrzucę . Wydaje mi się, że Eragon jest kopalnią tak jak Tolkien czy HP, zresztą tak jak duża część tematów co będzie można zobaczyć już niedługo(mam nadzieję :)) po nowych kategoriach. A książkę posiadam w domu, ale jej jeszcze nie przeczytałam bo "Potop" mnie czeka, ale jak coś to zawsze mogę pomóc przy tworzeniu zbioru ciekawostek i szczegółów z których wychodzą najlepsze zagadki :D
___________ I loved you a lot
to need you a lot
I leave you alone...
Guano Apes - Living in a lie |
|
Powrót do góry
|
|
|