Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Crazy
|
Wysłany: 18 lutego 2005 "Zwinięcie" forum...
|
|
|
Długo się zastanawiałem nad tym tematem, jednak w końcu postanowiłem napisać - Imperium wczytuje sie coraz wolniej. Wiem także, że nie jest to niczyja wina.. ale jest w końcu prosty sposób rozwiązania tego - niestety wymagający troszeczkę pracy. Przecież wsytarczyło by dodać opcję na forum, usuwającą opisy (z doświadczenia wiem, że weteran już ich i tak nie czyta, bo na pamięć zna ich treść :P ), i może zwijając kilka forum - ot, np forum Trybunału - 5 dodatkowych for, każdy z opisem... a przecież na tym forum jest średnio jeden post w miesiącu... (a miejmy nadzieję, że będzie ich jeszcze mniej...). Zapewnę już tych kilka prostych zabiegów pozwoliło by przyśpieszyć znacząco Imperium... a przecież część z nas to modemowcy - skoro ja, na stałym łączu, marudzę... to wolę nie wiedzieć, co oni czują.. :P
___________ Nie bierz życia na serio.... i tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
Powrót do góry
|
|
|
ixcesal
|
|
|
Które opisy chcesz likwidować, bo nie za bardzo rozumiem?
Z tego co wiem nie sami weterani są na forum,
a opisy poszczególnych stoików w znacznej mierze pomagają w orientacji tym, którzy są tu nowi.
Co do zwijania, co pewien czas rozrastające się grupy tematyczne są zwijane w jedną podgrupę.
Pewne reorganizacje są zaplanowane, ale o tym wkrótce.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
@lan
|
|
|
|
ixcesal (cytat): |
Z tego co wiem nie sami weterani są na forum,
a opisy poszczególnych stoików w znacznej mierze pomagają w orientacji tym, którzy są tu nowi. |
Ale zwinięcie Trybunału by chyba nie zaszkodziło ;).
A co do zmian, towidze, że np. Salonik się przeniósł na Forum dyskusyjne. Mydło i powidło :/.
Jeżeli można proponować w związku z tymi zbliżającymi się zmianami, to zdecydowanie wydzielić fora poświęcone Heroes oraz uporządkować fora na tematy różne i podużne (nie dotyczące ani HoMM ani Imperium) :).
___________ "Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty."
A. Sapkowski
Jabber | Przewodnik po IJB | Histmag |
|
Powrót do góry
|
|
|
jOjO
|
|
|
|
porządki od przyszłego tygodnia się zaczną
___________ Baruk Khazad! |
|
Powrót do góry
|
|
|