Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
MiB
|
Wysłany: 18 lutego 2005 Portal literacki
|
|
|
Dziś dostałem na skrzynkę informacje o tym, że w internecie powstał nowy portal literacki promujący młodych pisarzy.
Nie będę przytaczałtu całej treści, a jeno fragment [ jutro artykuł będzie w archiwum, więc linka nie dodaje ;) ]
Cytat: |
Twórcy serwisu - w ramach popularyzowania literatury - postanowili zachęcić do pisania zwykłych ludzi. "Czasami drzemią w nas ukryte talenty. Chcemy, aby Literama.pl pomogła odwiedzającym naszą stronę w odkryciu w sobie tego, o czym nie mieli dotychczas pojęcia" - mówią.
Na stronie można także znaleźć bieżące informacje literackie, recenzje książek, zapowiedzi nowości wydawniczych. Wkrótce ma powstać czytelnia dzieł klasycznych literatury polskiej. Redaktorzy serwisu planują również wydanie najlepszych z nadesłanych opowiadań w formie papierowej.
|
Może ftóryś z Jaskiniowych tfócoof się squsi :)
:arrow: http://www.literama.pl/
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 20 lutego 2005 Portal literacki
|
|
|
No, jeszcze troche poreklamujemy pare takich rzeczy i zamkniemy połowę Imperium...
___________ Będziemy się żegnać... |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
Grenadier (cytat): |
No, jeszcze troche poreklamujemy pare takich rzeczy i zamkniemy połowę Imperium... |
Primo - anty-reklamy robić nie kce, ale:
Secundo - toć przeca jush dobre.. hmm... 1,5 roczq temu słyszałem, że papieroofke wydaje Osada... i??
Nie żeby tu cośten tego, bo wiem ile czasu zabiera organizacja Konwentu i sprawy SMF, no ale przyadłoby się jakoś sprawę naświetlić [ to samo tyczy się współpracy z paperowym magazynem - tysh jakoś umarło to to.... ], powiedzieć, czy to jesio aktualne?
A co z Jaskiniowym Konkursem Literackim ( "Złota Łuska", tak temu chyba było... )??
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
|
|
|
Mamy nagrody? Kasę na wydanie? (zresztą to nakręcił ktoś, kogo znajomy znał znajomego, którego znajomy znał znajomego... nie powiem kto) Osada działa? (czasopismo pewnie zechce zobaczyć nasz dorobek, a tak na razie jedno opowiadanie pod tytułem "remont..."
Poprostu ostrożnie z reklamą tych, co na innych plecach chcą własna popularność zbudować. Ja rozumiem, gdyby to był potral już znany...
___________ Będziemy się żegnać... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Guinea
|
Wysłany: 22 lutego 2005 Portal literacki
|
|
|
Właśnie Osada nie działa ;) a niektórzy jednak by chcieli swoje dzieła pokazać jakiejś publice...
Ale ja jednak tam pchał się nie będę... portal literacki dla ludzi to nie dla mnie ;).
___________ Achtung! Weasel!
|
|
Powrót do góry
|
|
|