Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Mastorious
|
Wysłany: 6 marca 2005 Ambicje i marzenia
|
|
|
Sandro (cytat): |
(..) a także poczuć kiedyś stan nieważkości. To musi być cudowna sprawa, tak sobie fruwać... |
To nie jest niewykonalne. Pojedź do Rosji, tam za 5000$ masz lot ich samolotem do zadań na orbicie (chyba :?: ). Samolot ten najpierw wzbija się na dużą wysokośc potem zaczyna szybko "nurkować", a Ty sobie "latasz" w towarowej kabinie.
___________ What is worse: Nothing to defend or no one to defend it??
Without warriors there can be no war.
Even the smallest person can change the course of the future.
Szukasz dobrych map i recenzentów?? - http://nowebractwo.w.interia.pl |
|
Powrót do góry
|
|
|
Bubeusz
|
Wysłany: 21 kwietnia 2005 Ambicje i marzenia
|
|
|
Z tych przyziemnych, to mam te same marzenia co Nami, a z tych niemożliwych, to te co Fristron :) tylko zależy jeszcze w jakim miejscu i jako kto...
___________ Caveant consules ne quid detrimenti IJB capitat ;) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mortai
|
Wysłany: 23 maja 2005 Ambicje i marzenia
|
|
|
U mnie niedawno pojawiło się nowe marzenie (chyba możliwe do zrealizowania). Otóż chciałbym przyłączyć się do jakiegoś bractwa rycerskiego, ale nie wiem, gdzie takowe są w moim regionie (okolice Elblaga) Wiem, że na pewno ejst takie w Gniewie, ale to trochę daleko:(. Macie jakieś o tym informację? Jak tak, to proszę je przysyłać na mojego maila.
___________ HoMM sweet HoMM
Powiedzcie, kogo mam zlikwidować. Z chęcią pomogę... :) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Val Gaav
Skąd: Z jednego z czterech światów stworzonych przez... : "Lord of the Nightmares"
|
Wysłany: 31 maja 2005 Ambicje i marzenia
|
|
|
Fuuzy (cytat): |
Spokojne, pozbawione jakiegokolwiek przymusu życie... - to jest najważniejsze...ale jak sami widzicie nie istnieje możliwość spełnienia tego marzenia... |
Heh... Mam podobnie :) A ogólnie to chciałbym się czuć wolnym . Te wszystkie podatki , zobowiąznia , znajomości z niektórymi ludźmi . Chciałbym móc pójść gdzie chcę i kiedy chcę a to nie jest takie proste :(
Poza tym stres :( bardzo bym chciał by moje życie było go pozbawione by było spokojne .
Niestety w dzisiejszej rzeczywistości nie jest to możliwe .
Aryene (cytat): |
Drugie to wielka, szczera miłość, (nie śmiać się) to jest chyba najważniejsze, bo bez miłości nie da się tak naprawdę żyć, choć niektórym wydaje się inaczej.
|
A dokładniej to żyć się bez niej da tylko że może być ciężko i nieszczęśliwie (Zwłaszcza że według jakiś badań kawalerowie żyją krócej niż ci związani z kimś :wink: )
Moje zdanie na ten temat :
Miłość -- :?: Trafi się prędzej czy później każdemu :wink: . Tak już jest ten świat skonstruowany i tak matka natura chciała ... Pytanie tylko czy będzie spełniona . W pełni spełniona miłośc może być dośc dobrym marzeniem .
Moim nierealnym marzeniem z lat nieco młodszych (chociaż częściowo pozostało mi to do dzisiaj) jest nieśmiertelne życie (albo chociaż 1000 letnie) . Wynika to bardzo z mojej ciekawości świata . Całkiem przyjemnie było by zobaczyć jak świat się zmieni w przeciągu najbliższego 1000 lat ... Gdybym np. urodził się w średniowieczu to co bym teraz o tym wszystkim myślał ? ... Poza tym można by zobaczyć tyle wspaniałych miejsc zwiedzić tyle miast , zobaczyć każdy kawałek świata :)
___________ Darkness beyound blackest pitch, deeper then the deepest night
King of darkness, who shines like gold upon the Sea of Chaos.
I call myself upon thee! Swear myself to thee !
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Darkena
|
|
|
|
Cytat: |
Moim nierealnym marzeniem z lat nieco młodszych (chociaż częściowo pozostało mi to do dzisiaj) jest nieśmiertelne życie (albo chociaż 1000 letnie) |
O, fajne marzenie, ja bym jeszcze do nieśmiertelności dodała wieczną młodość :). Bo na co by mi było takie długie życie, gdy po 200 latach zarosłabym grzybami :P?
___________ Kill the spiders....
To save the
butterflies....
*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·' ¤* |
|
Powrót do góry
|
|
|
Val Gaav
Skąd: Z jednego z czterech światów stworzonych przez... : "Lord of the Nightmares"
|
|
|
|
Darkena (cytat): |
ja bym jeszcze do nieśmiertelności dodała wieczną młodość :). Bo na co by mi było takie długie życie, gdy po 200 latach zarosłabym grzybami :P? |
Pewnie , też bym nie chciał być pokarmem dla grzybów ... Kto by chciał :?: :lol:
___________ Darkness beyound blackest pitch, deeper then the deepest night
King of darkness, who shines like gold upon the Sea of Chaos.
I call myself upon thee! Swear myself to thee !
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Uki
|
Wysłany: 3 lipca 2005 Ambicje i marzenia
|
|
|
Ja mam takie jedno marzenie:
Chciałbym, żeby mój zespół muzyczny odniósł sukces.
___________ Kto rano wstaje... ten się nie wyśpi. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Vilentretenmerth
|
Wysłany: 4 lipca 2005 Ambicje i marzenia
|
|
|
Ja jestem jak narazie szczesliwy, wszystko co jest mi potrzebne posiadam tzn. prawie wszystko potrzeba mi tylko:
- Dziewczyny ktora by mi sie nie znudzila po miesiacu.
Chcialbym takze zwiedzic pare miejsc mianowicie:
- Australia
- Madagaskar
- Tajlandia ( mam w planach wyjechac tam na najblizsze swieta Bozego Narodzena lol )
- Grecja ( za rok )
A z takich nie mozliwych:
- Miec wlasna wyspe na Oceanie Spokojnym lol
- Nissan 350Z ( tzn moze i mozliwe ale za pare lat )
- A na tej wyspie otworzyc cos w stylu "Mansion" Playboya :D
Regards
Vilentretenmerth
___________ I am Vilentretenmerth, I doubt your fleshy tongue could possibly pronounce such a noble name! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Szon
|
Wysłany: 4 lipca 2005 Ambicje i marzenia
|
|
|
:arrow: Największe marzenie...
-by spełniły się wszystkie inne :)
:arrow: Inne marzenie :)
-by wszystkie inne były warte spełnienia :)
:arrow: Wszystkie inne marzenia :)
-być szczęsliwym... żyć w świecie szczęśliwym... żyć wśród ludzi szczęśliwych... trwać przy kobiecie która jest dla mnie największym szczęściem :) Madzia Kocham Cie !!! :)
:arrow: Pozostałe marzenia nie mają większego sensu :) zwłaszcza gdy marzenie o szczęściu sie nie spełni!!
___________ Wzajemna lekka niechęć, dzieląca oba oddziały, tliła się cicho, nie podnosząc głosu. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ghost
|
Wysłany: 5 lipca 2005 Ambicje i marzenia
|
|
|
Vilentretenmerth (cytat): |
Ja jestem jak narazie szczesliwy, wszystko co jest mi potrzebne posiadam tzn. prawie wszystko potrzeba mi tylko:
- Dziewczyny ktora by mi sie nie znudzila po miesiacu. |
Wymiotować mi się chce... Co po niektórzy złośliwcy powiedzą, że rok temu tutaj prezentowałem taką postawę, ale na szczęście mi przeszło...
A do listy moich marzeń doszło jeszcze jedno: spotkać się przypadkiem z Anthonym Edwardsem i Dr. Dre. To przyziemne marzenie. :P
___________ Zaśmiecam język z lubością
Znieprawiam, do złego kuszę
Zakusy mam bolszewickie
I sączę jad w młode dusze
fragment wiersza J. Tuwima |
|
Powrót do góry
|
|
|