Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Enleth
Wysłany: 7 marca 2005 Idiotyczne problemy z bannerem
|
|
|
Nie wiem co na to "góra", ale mogę potwierdzić pewien spory problem zauważony przez niektórych, wywołany najwyraźniej pojawieniem się bannera na forum - czasami coś się zatrzymuje na wywołaniu skryptu z reklama.heroes.net.pl i mimo że przeglądarka ściągnęła całą stronę samego forum, nie może jej wyświetlić bo czeka na banner, który jest na samym początku. Konq, Firefox, Opera - tak samo. To piszę spod linksa bo inną przeglądarką się w takich warunkach poprostu NIE DA używać tego forum. Tyle że akurat nowe posty są w galeriach, więc i tak musiałem jakiejś innej użyć, czekam właśnie aż się strony załadują...
___________ Jeśli chcesz żeby coś było zrobione dobrze, zrób to sam... |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 7 marca 2005 Idiotyczne problemy z bannerem
|
|
|
hmm... potwierdzam, uwagi na to nie zwracałem do tej pory, bo strona mię się szybko ładowała, ale po wyczyszczeniu historii odnotowałem ten błąd.
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 26 kwietnia 2005 Idiotyczne problemy z bannerem
|
|
|
Odświeżam temat, bo to jest poprostu żenujące!
Musiałem wyłączyć obsługę JS, żeby IJB normalnie mi działało!
Widzę, że w 2-3 sekundy mi się wgrywa kod, a potem czekam 1 [słownie: jedną ] minute, na banner [ albo i dłużej czasem ]!
Niestety - nie pomaga to na głównej Jaskinii, a co jak co, ale strona główna powinna się szybko ładować!
Nie można tego jako normalny IMG wstawić i linkiem informować, że to klik z IJB?
[ bo strzelam, że tylko dlatego jest ten kod JS, by informować 3it, że klik pochodzi z IJB ].
To jest poprostu porażka!
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|