Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Sanctum
|
Wysłany: 16 marca 2005 Przepraszam...
|
|
|
Zacny Imperatorze Behomecie, Hetmanie jOjO, Pretorianie, Weterani, Jaskiniowcy i Mieszkańcy sławnego Imperium Jaskini Behemota!
Ja, Władca Heroes Tower, Sanctum, w pierwszą rocznicę mego wstąpienia do IJB, w imieniu własnym przyjmuję wyrok zacnego Trybunału Imperialnego. Nie jest on zgodny z mymi przekonaniami i rozterkami w mej sprawie, lecz jako mieszkaniec Imperium każdemu wyrokowi wydanemu przez Trybunał tegoż Imperium winien jestem się podporządkować.
Przepraszam zatem wszystkich i każdego z osobna za przesłanie prywatnych wiadomości o treści kłócącej się z prawem Imperium do Pretorianinów, Jaskiniowców i mieszkańców. W pełni rozumiem pobudki Trybunału, choć nie do końca rozumiem Imperialne prawo. Przepraszam.
Przepraszam Hetmana jOjO, za wykorzystywanie Imperialnej Poczty w niegodnych według prawa Imperium sprawach. Przepraszam za narażenie na szwank dobrego imienia IJB, które szczególnie cenię. Przepraszam za wszystko czegom nie powinien był powiedzieć i za co szczególnie żałuję. Przepraszam.
Przepraszam członka Trybunału Imperialnego Miszę, jak i cały Trybunał. Nie powinienem był wypowiadać niektórych słów szczególnie w stosunku do wspomnianego wcześniej Miszy, którego przepraszam szczególnie. Powinienem był docenić wszystkie starania Trybunału o zachowanie porządku w sławetnym Imperium. Skoro nie zrobiłem tego wcześniej czynię to teraz i schylam przed Wami czoło o zacni członkowie Trybunału w uznaniu dla wszystkich Waszych dokonań. Przepraszam.
Przepraszam wszystkich którzy otrzymali feralną wiadomość, chodzi tu szczególnie o Pretorianina Nami. Przepraszam Was wszystkich za nieposkromioną chęć sławy i rozgłosu dla jednej ze stron internetowych. Przepraszam Pretorianinie Nami, za wysłanie tej wiadomości do Ciebie. Rozumiem że niekażdy chce czytać niektóre rzeczy i być nimi zarzucanym. Przepraszam.
Przepraszam każdego mieszkańca, każdego Weterana i każdego Jaskiniowca za sytuację która nigdy nie powinna mieć miejsca. Przepraszam.
Chylę czoło i po trzykroć powtarzam:
przepraszam, przepraszam, przepraszam.
Niech zniknie z Waszej pamięci ta godna pogardy sprawa, za której wywołanie raz jeszcze przepraszam. Niech nigdy więcej nie będzie miała miejsca taka sytuacja, która ubliża godności Imperium jak i mnie samego.
Tak jak mówi mój podpis: 'Każdy popełnia błędy, ale trzeba się za niego modlić', tak i Wy wybaczcie Mi mój błąd a módlcie się za mnie.
Ponownie pochylam głowę i ze skruchą dodaję:
przepraszam, przepraszam, przepraszam.
Pismo to podpisuję
w imieniu własnym,
w imieniu IJB,
w imieniu skruchy i żalu,
w pierwszą rocznicę mego wstąpienia do IJB,
w słońca szlachetnego górowanie,
z wyrazami szacunku,
z wyrazami czci i oddania dla Imperium,
Cesarz Heroes Tower
Sanctum