Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Thorj Tnijorc
|
Wysłany: 2 maja 2005 Osada- U progu Osady-Błąd! Nie znaleziono pliku!
|
|
|
Osada- U progu Osady-Błąd! Nie znaleziono pliku! Część elementów waszej pięknej Osady działa w ten sposób. Chciałem zobaczeć np.U progu Osady i mi wywala bład o braku tego pliku.
Zróbcie coś z tym natychmiast!!! Zdarza mi się to codziennie. Tak być nie może... A miałem Was za pożądny serwis...
___________ Przybyłem, by czekać na WoG 3.59 pl! :) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Aryene
|
|
|
|
Osada jest w czasie remontu i nie zakończy się on natychmiast. Cierpliwości...
___________ Najgorzej jest poznać własne bóstwo... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Thorj Tnijorc
|
|
|
|
Dziękuję za pomoc. Ale moglibyście w głównej stronie Osady pisać o remocie-że trwa i przyp. datę zakończenia prac.
___________ Przybyłem, by czekać na WoG 3.59 pl! :) |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
Ależ pisze - należy tylko uważnie czytać:
Enleth, w osadowej informacji o błędzie, (cytat): |
Żądany plik nie został odnaleziony na serwerze. Może to być spowodowane źle wpisanym adresem, nieaktualnym linkiem lub brakiem pliku z powodu remontu.
|
A pozatym:
Thorj Tnijorc (cytat): |
Zróbcie coś z tym natychmiast!!!Zdarza mi się to codziennie. Tak być nie może... A miałem Was za pożądny serwis...
|
Akurat tak się składa, że w Imperium aktualnie jest mnóstwo jest do zrobienia i poprostu zaczyna nam brakować czasu,
a należy pamiętać, że na rzecz IJB pracują wolontariusze, poświęcając swój własny wolny czas...
Temat zamykam.
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|