Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Dragonis
|
Wysłany: 9 maja 2005 Rysunki RĘCZNE
|
|
|
Witam
Zastanawiam się, czy nie można by stworzyć miejsca, gdzie mieszkaniec jaskini mógłby zaprezentować swoje ręczne rysunki. Dinah takie coś ma. Całkiem możliwe, że takie coś jest w osadzie, ale gdy ja zostałem rezydentem to już była ona w remoncie.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
W sumie to planowana jest Galeria Imperialna, gdzie graficy
[ głównie Ci skupieni wokół Cechu Grafików -> polecam się tam udać ;) ]
będą mogli prezentować swoje prace. Dinah ma coś takiego... i nie tylko ona ;)
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Melkior
|
|
|
|
Właśnie, a jakby graficy zechcieli mi w odpowiednim temacie (tak tak, jest taki i czeka już b. długo) napisać czego dokładnie się od tej galerii wymaga to mógłbym ją wreszcie zacząć robić...
Taka niby-galeria już jest od czasu konwentu tutaj: http://poligon.heroes.net.pl/Melkior/Kopalnia/galeria.php, ale nie ma możliwości komentowania.
___________ Pióro bywa ostrzejsze od miecza... |
|
Powrót do góry
|
|
|