Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Nevendar
Wysłany: 11 maja 2005 Czy według was może istnieć gra "Magia i Miecz" w zeszycie??
|
|
|
Słuchajcie wraz z moim serdecznym kolegom (Trang Oulem) wymyśliliśmy specjalny zeszyt do gry w "Magie i Miecz". Zeszyt najprawdopodobniej będzie opisany w szczegułach na stronie http://www.wogofani.webpark.pl/ . Co myślicie o tym pomyśle, ale ten zeszyt już powstał i dzięki dużej wyobraźni może sprawić bardzo dużą frajde.
___________ Wszyscy mają w sobie trochę energii…
Którą ja mogę zawładnąć…
I wykorzystać… |
|
Powrót do góry
|
|
|
mah
|
Wysłany: 11 maja 2005 Czy według was może istnieć gra "Magia i Miecz" w zeszycie??
|
|
|
Nevendar (cytat): |
Słuchajcie wraz z moim serdecznym kolegom (Trang Oulem) wymyśliliśmy specjalny zeszyt do gry w "Magie i Miecz". Zeszyt najprawdopodobniej będzie opisany w szczegułach na stronie http://www.wogofani.webpark.pl/ . Co myślicie o tym pomyśle, ale ten zeszyt już powstał i dzięki dużej wyobraźni może sprawić bardzo dużą frajde. |
Ale na czym ta gra będzie polegać, czyżby kolejny RPG domowej roboty??
Nie mogę się o czymś wyrazić nie znając tego...
A, pisze się szczegóły.
Kto nie z nami, ten przeciw nam !
АРИЯ - Патриот |
|
Powrót do góry
|
|
|
Misza
|
Wysłany: 13 maja 2005 Czy według was może istnieć gra "Magia i Miecz" w zeszycie??
|
|
|
Nevendar, napisz cos wiecej na temat tej gry, a poza tym to zmien avatar, bo ten cos wybral jest juz zajety!
___________ Ludzie nie potykają się o góry, lecz o kretowiska... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mortai
|
Wysłany: 16 maja 2005 Czy według was może istnieć gra "Magia i Miecz" w zeszycie??
|
|
|
Mi się wydaje, że pomysł dobry... Ale przydałoby się więcej informacji. Sam nie wiem, jak to mogłoby wygladać.
___________ HoMM sweet HoMM
Powiedzcie, kogo mam zlikwidować. Z chęcią pomogę... :) |
|
Powrót do góry
|
|
|