Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Szon
|
Wysłany: 27 maja 2005 Problem i prośba o pomoc (Ładowanie własnych Avatarów)
|
|
|
Szukam forum na którym mogę prosić o pomoc w sprawie Avatara i nie wiem gdzie taki temat postawić :( Wybieram to forum bo tu duzo ludzi pisze ale pewnie nie jest to miejsce na stawianie pytań o profil... dlatego prosze o pomoc bo mimo że czytam opisy co gdzie jest Forum z pomoca dla nowych nie ma albo nie potrafie go znaleźć :( jestem tu zalogowany od 2 dni i narazie mam małe problemy z zaaklimatyzowaniem sie!! Prosze więc o pomoc kogoś kompetentnego...
A co do mojego problemu skoro juz temat założyłem... spytam jak wstawić własny Avatar na profil i czy jestem ograniczony wyłacznie do Avatarów z Galerii... jesli jestem ograniczony to czy mogę używać Avatarów wszystkich czy Avatary osobiste są nie dla wszystkich ?? Trochę to pogmatwane i się gubie :( Miałem juz jeden Avatar i okazuje sie ze nie moge z niego korzystać bo jest zajy przez innego mieszkńca Jaskini hmn... po pierwsze czy to prawda ?? A po drugi jeśli prawda to chce własny Avatar i jak go załadować ??
Dzięki za pomoc :)
___________ Wzajemna lekka niechęć, dzieląca oba oddziały, tliła się cicho, nie podnosząc głosu. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Aryene
|
|
|
|
1. Jeśli chcesz, aby Twój avatar został umieszczony w galerii musisz wysłać maila do odpowiedniej osoby, np. Nami.
2. Avatary z kategorii osobiste są już zajęte, i nie można ich wybierać dla siebie. Reszta galerii stoi otworem. Z tego wynika też, że jeśli avatar jest przez kogoś zjęty musisz wybrać dla siebie inny :)
3. Ten temat nie jest potrzebny, lepiej było się wypowiedzieć w już istniejącym dotyczącym avatarów - Tu . Zapewne któryś mod niedługo go usunie :)
___________ Najgorzej jest poznać własne bóstwo... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Darkena
|
|
|
|
Pozwolę sobie przejąć pomoc :). Looknij parę tematów wyżej, to te ze znaczkami flagi. Są tam dwa tematy:
:arrow: Greenhorn Zone => Jesteś Nowy? => Zajrzyj tutaj! - to jest temat dla takich nowych, zagubionych w tym labiryncie, jak ty.
:arrow: Revolucja w Gabinecie Luster - czyli wybierzcie swoje avy ! - tutaj jest temat o avatarach, możesz tam zadawać pytania, żeby umieścić swojego avatara w galerii musisz poprosić o to galerników.
___________ Kill the spiders....
To save the
butterflies....
*´¨)
¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·' ¤* |
|
Powrót do góry
|
|
|
Szon
|
|
|
|
No i bardzo dobrze :) w takim razie jesli znajde to wejde do tego gabinetu luster :P ide szukać :P
___________ Wzajemna lekka niechęć, dzieląca oba oddziały, tliła się cicho, nie podnosząc głosu. |
|
Powrót do góry
|
|
|