Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Vilentretenmerth
|
Wysłany: 8 czerwca 2005 Egzaminy i Testy
|
|
|
Poniewaz wiekszosc mieszkancow IJB uczeszcza do szkoly, a jak w szkole wiadomo od czasu do czasu przeprowadzane sa mniejsze i wieksze Testy, mieszkancy w czasie przed takowym Egzaminem potrzebuja wsparci i motywacji wiec to jest topick motywujacy do dzialania!!!
Wiec jako pierwszy chce powiadomic ze dzisaj mam ustny egzamin z Angielskiego (boze chron krolowa) wiec prosze o wsparcie!!!
Regards
Vilentretenmerth :D :D :D
Myślę że topic wyląduje w Karczmie niedługo - Sul
___________ I am Vilentretenmerth, I doubt your fleshy tongue could possibly pronounce such a noble name! |
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
@Vil: to powodzenia życzem i będę -w miarę możliwości i wolności rąk - 3mać kciuki :)
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Szon
|
|
|
|
Przyłączam sie do trzymania :)
___________ Wzajemna lekka niechęć, dzieląca oba oddziały, tliła się cicho, nie podnosząc głosu. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Matieosus
|
|
|
|
Jasne, że trzymam za Ciebie kciuki :twisted: Ja miałem sprawdzian z matmy we wtorek. 3mac kciuki aby dobra ocena była :D:D
___________ --------------------BRAK DOSTEPU--------------------- |
|
Powrót do góry
|
|
|
Vilentretenmerth
|
|
|
|
Jestem juz po i poszlo okii nie tak jak chcialem ale chyba zdam jeszcze tylko pisanie 20 :(
Dzieki wszystkim!!!
Regards
Vilentretenmerth :D :D :D
___________ I am Vilentretenmerth, I doubt your fleshy tongue could possibly pronounce such a noble name! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mr. Rabbit
|
Wysłany: 9 czerwca 2005 Egzaminy i Testy
|
|
|
Ja może bardziej ogólnie. Za wzór ucznia nigdy nie mogłem robić, również student ze mnie słaby..., ale szkoła jest w życiu człowieka pierwszym krokiem do bycia wielkim. Najwięksi magowie, czarodzieje, największe postacie, również heroes'i musieli/muszą mieć wszelaką wiedzę z każdego rodzaju, bądź kogoś kto taką wiedzą dysponuje. Osoby bogate, właściciele potężnych firm zazwyczaj posiadają bardzo szeroką wiedzę, dodatkowo otaczają się ludźmi mądrymi w danych dziedzinach. W światach Fantasy było podobnie, ten kto miał wiedzę, kto wiedział jak do niej dotrzeć, ten rządził.
Niejednokrotnie człowiek śleczy nad książką i uczy się i uczy i uczy... mało tego, często wydaje mu się, że nic z tego nie wie i nie zda egzaminu. Powiem tak. Kiedy się uczycie nie myślcie wogóle o egzaminie :) :D, zapomnijcie o nim. Uczcie się dla siebie, nie dla egzaminu. Wiedza, którą zdobywacie wcześniej czy później na pewno Wam się przyda w Waszym życiu.
Zdravim
Mr. Rabbit
___________ Mimo wszystko dzięki Ci Hetmanie :) a mnie i tak możecie powiesić jak Skrytobójce. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ghost
|
|
|
|
Mnie to dopiero czeka. Egzaminów gimnazjalnych więcej nie będę miał, więc cóż. Pozostaje się cieszyć końcówką roku. :)
A studentom wypada zacytować klasyków:
I kiedy skończyła się sesja
I ogłosili wyniki,
Prosto do wojska czwórkami szli
Studenci Politechniki
<[N4U]asableik1> I nastal dzien. I nastala noc. I nastala sesja. I zywi pozazdroscili umarlym...
;)
___________ Zaśmiecam język z lubością
Znieprawiam, do złego kuszę
Zakusy mam bolszewickie
I sączę jad w młode dusze
fragment wiersza J. Tuwima |
|
Powrót do góry
|
|
|
Simba
|
|
|
|
Hehe... właśnie pod koniec roq mam najwięcej testów,ponieważ ocenki się wahają:D.
Trzymam kciuki za wszystkich zdających egzaminy! ;).
Ja się uczę na podstawie takiej... gdy mam nauczyć się o np: jakimś znanym kompozytorze, to
Zapisuję najważniejsze informacje o jego życiu, i wypisuję jego twórczość.
Później to nie muszę już zerkać do książki tylko mam zpisane na papierq:).
A co do wzorów to, wypisuję wzory w języku najbardziej zrozumiałym mi ... i podaję kilka przykładów.
Według mnie to jest lepszy sposób niż ślęczenie 3 godz nad książką i nic nie rozumienie z niej:P.
Ps: Jeżeli to jest offtop to prosze usunąć mój post
___________ Nie płaci się za zamiary, lecz za pracę, którą wykonano. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mortai
|
Wysłany: 20 czerwca 2005 Egzaminy i Testy
|
|
|
Wiem, że wielu mieszkańców miało nie dawno testy w gimnazjum (na koniec). Pochwalicie się, ile mieliści punktów?
Ja miałem 80. 48 z humanistycznego i 32 z matematyczno-przyrodniczego:)
___________ HoMM sweet HoMM
Powiedzcie, kogo mam zlikwidować. Z chęcią pomogę... :) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Bubeusz
|
|
|
|
Ehh... Niektórzy mają ochotę sobie odpocząć od szkoły w takim przytulnym miejscu, jakim jest Imperium Jaskini Behemota, starają się zapomnieć o jakiejkolwiek nauce, wchodzą, kierują myśli na zupełnie inne tory i nagle im przed oczami staje taki napis jak tutaj u góry: "Egzaminy i Testy"... Luuudzie :) Czy ja wariuję już, ze wszędzie tylko szkołę widzę? :)
A co do tematu z tymi punktami z egzaminu gimnazjalnego: a czy to takie waażne? Przecież to tylko jeden z wielu egzaminów ułatwiających pracę osobom odpowiedzialnym za naszą edukację :) Ja tam otrzymałem 91 punktów i sensacji nie robię :) Jak się tak będzieta wszystkim przejmować, to na stare lata będzie cięężko :) Niemniej jednak gratuluję wszystkim, którym dobrze poszło. Zawsze jakaś okazja do wypicia :D
___________ Caveant consules ne quid detrimenti IJB capitat ;) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mastorious
|
|
|
|
U mnie słabo poszedł humanistyczny (względnie) 39 pkt, przyrodniczy to 41 pkt.
___________ What is worse: Nothing to defend or no one to defend it??
Without warriors there can be no war.
Even the smallest person can change the course of the future.
Szukasz dobrych map i recenzentów?? - http://nowebractwo.w.interia.pl |
|
Powrót do góry
|
|
|
Coyote
|
Wysłany: 21 czerwca 2005 Egzaminy i Testy
|
|
|
Wszakże matura się skończyła( jeszcze wyniki:))), to maturzystom coś rzeknę:
...a po maturze, chodziliśmy na kremówki.
Karol Wojtyła
;))).
___________ Powinieneś coś zrobić, zanim włączy się wygaszacz ekranu! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Jaskyor
|
Wysłany: 22 czerwca 2005 Egzaminy i Testy
|
|
|
A u mnie matura poszła... Zaraz... Ja jej chyba jeszcze nie pisałem :] A może pisałem? Nie no dopiero w trzeciej liceum... A to przepraszam :]
___________ I'm not the one who's so far away
When I feel the sneak bite enter my veins
Never did I wanna be here again
And I don't remember why I came |
|
Powrót do góry
|
|
|