Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Varaus
|
Wysłany: 21 czerwca 2005 Skrypty ERM
|
|
|
Witam wszystkich. Napisałem nowy skrypt na to, że w nekropolii duch zastępuje upiora i ma nastepujące statystyki:
Atak:5
Obrona:5
Obrażenia:2-3
Szybkość:7
Koszt: 500 sztuk złota
Wytrzymałość:7 (nie mogłem zrobić większej, ponieważ duch wysysa dusze i stał by się zbyt silny)
Zjawe można ulepszyć na ducha. Duch jest niewrażliwy na morale i stał się jednostką nieumarłą.
DODATKOWO:
Arcylisz ma dodatkową umiejętność:
w drugiej turze walki przyzywa **tylko raz** odział zjawy i upiory. Na ostatnim poziomie doświadczenia może wezwać tyle zjaw i upiorów, ile jest jego obecna liczba, czyli 100%.
Skrypt jest do pobrania www.acid.iconrate.net/temp/script95.rar
Skrypt wklejamy do data/s
P.S. Piszcie co o tym skrypcie myślicie. :D
___________ Wszystko można zrobić za pomocą Skryptów ERM... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Simba
|
|
|
|
Varaus (cytat): |
P.S. Piszcie co o tym skrypcie myślicie. :D |
JA myśle że można by to było przenieść do forum WOG ponieważ tam raczej się mówi o takich rzeczach... jezeli już mam skomętować to skrypt ten wywarł na mnie dobre wrażenie :D
___________ Nie płaci się za zamiary, lecz za pracę, którą wykonano. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
|
|
|
Przeniesione z Komnaty Weteranów. Niestety nie śledzę tematów na tym forum i się w nim nie orientuję. Modów proszę o zrobienie coś z nim według własnych zasad ;) A mój post do skasowania.
___________ I loved you a lot
to need you a lot
I leave you alone...
Guano Apes - Living in a lie |
|
Powrót do góry
|
|
|
|
Wysłany: 22 czerwca 2005 Skrypty ERM
|
|
|
A ja myślę, że ten post powinien się znaleźć w ERMach Eremity. Po co dublować wątki?
___________ "Draculi i wszystkim wampirom, które kochałem..." |
|
Powrót do góry
|
|
|