Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Szon
|
Wysłany: 26 czerwca 2005 Homm3
|
|
|
Ja nie wiem czy takiego tematu nie było ale jesli był i się powtarza to dobrze bo to znaczy że nie tylko mnie to przeszkadza...
Nie wiem także czy powinienem pisac o tym w tym miejscu ale w końcu to miejsce na "uwagi" m.in. więc pisze tutaj!!
Problem a raczej moje spostrzeżenie tyczy sie działu Homm3 w Jaskini... osobiscie uwazam ze jest on z leksza mało atrakcyjny wizualnie niewspominając już że aktualizacja jakichkolwiek wiadomości zatrzymała się już ponad 3 lata temu - zgaduje więc ze jakiekolwiek zmiany w tamtym dziale równiez stanęły na mniej więcej tym samym okresie tj 2001 roku!!
Moja propozycja jest taka by zmienić nieco szatę graficzną i poprawić ogolny wyglad całego tego działu... proponuje odświezyć wszystkie podstrony i zauktualizować zmiany jesli takowe są jeszcze nie zaktualizowane...
proponuje równiez dodać do działu artefakty - artefakty składane - takiej wiedzy sam niedawno potrzebowałem i szczerze zdziwił mnie brak takich informacji w dziale homm3 w "Jaskini" stąd moje zdanie na temat odświeżenia nieco strony chyba z leksza opuszczonej... albo raczej pozostawionej samej sobie!!
___________ Wzajemna lekka niechęć, dzieląca oba oddziały, tliła się cicho, nie podnosząc głosu. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
|
|
|
Nowa wersja serwisu H3 była zrobiona, niestety nie dostaliśmy zgody na jej 'wdrożenie'.
___________ Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Szon
|
|
|
|
Irvin (cytat): |
Nowa wersja serwisu H3 była zrobiona, niestety nie dostaliśmy zgody na jej 'wdrożenie'. |
Nie rozumiem?? Od kogo nie dostaliśce zgody ?? sami sobie jej nie daliście ?? bo w końcu kto jest teraz włścicielem strony ??
___________ Wzajemna lekka niechęć, dzieląca oba oddziały, tliła się cicho, nie podnosząc głosu. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nami
|
Wysłany: 27 czerwca 2005 Homm3
|
|
|
Właścicielem strony obecnie jest Stowarzyszenie IJB.
Koordynatorem wszystkiego (?) co jest w niej robione (takim nad innymi) jest Hetman. On jest Namiestnikiem Imperatora.
Źle mówię?
___________ I loved you a lot
to need you a lot
I leave you alone...
Guano Apes - Living in a lie |
|
Powrót do góry
|
|
|
Szon
|
|
|
|
Nami (cytat): |
Właścicielem strony obecnie jest Stowarzyszenie IJB.
Koordynatorem wszystkiego (?) co jest w niej robione (takim nad innymi) jest Hetman. |
Czemu panu Hetmanowi wobec tego zależy by dział Homm3 wyglądał tak mało atrakcyjnie ??
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
Atrakcyjność to jedno, sentymenta i charakter historyczny tego serwisu to drugie.
Twórcą serwisu o H3 jest Imperator Behemot, a sam serwis dał początek całej Jaskinii.
Możnaby rzec, że to jest swoiste dziedzictwo IJB, wielki kawał naszej historii.
Inna sprawa, że dawno nie było aktualizacji, bo dawno nie było nowin.
A co do artefaktów - oj, źleś szukał!
W podstawowym serwisie mamy informacje o H3:RoE, ale w menu jest magiczny lynk -> "Dodatki",
a w nim.... to już sam musisz sprawdzić :P
[ i to nie jest nielogiczne, bo łączonych artów w podstawce nie ma! ]
Zdravim
MiB
p.s. zamkam.
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|