Imperium Jaskini Behemota
Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Ostatnio odwiedziłeś nas:
Obecny czas to: 2024-11-21 9:58:54
Autor |
Wiadomość |
Szon
|
Wysłany: 5 lipca 2005 Pytanie i coś jeszcze??
|
|
|
Zaczne od tego ze w sieci istnieją dwa portale które powiedzmy działają na tych samych zasaach... jeden portal wiele forów :) to coś innego niż zwykłe forum ale ogólnie do forum można te portale zaliczyć (choć nie do końca) pierwszy z nich www.epuls.pl jest to podnoć największa i najlepsza strona int w Polskiej sieci skupia prawie 450 tys ludzi i z każdym tygodniem jest mniej więcej 5 tys ludzi więcej... na tej stronie istnieją tzw kluby w których własnie znajduje się fora i zaleznie od kategorii i tematu klubu takie tematy na forum sa podejmowane :) m.in. istenieje tam klub poświecony Homm który zreszta sam załozyłem :]
Drugi portal to www.grono.net który mozna powiedzieć nieco różni sie od epulsa ale główne cele ma identyczne... skupienie ludzi w jednym portalu ale w wielu forach :) do grona mozna dostac się jednak tylko za poleceniem przez zaproszenie otrzymane na mail więc nie każdy ma możliwość dołączenia do grona... w gronie wystepują również "kluby"=grona w których podbnie jak na epulsie tematyka forum zalezy od rodzaju grona :) Tam równiez znajduje sie forumm homm poświęcone!!
A teraz druga część tematu czyli pytanie... nie iwedziałem gdzie je zadać więc pisze tutaj:
Gdzie umieszczać tego typu tematy... tj w których piszemy o ciekawych (nie koniecznie homm poswięconych) stronach internetowych i czy wogóle mozna?? Ja starałem sie tak opisac te dwie strony by jednak o homm wspomnieć ale gdybym chciał napisac o innych stronach to pytam gdzie??
___________ Wzajemna lekka niechęć, dzieląca oba oddziały, tliła się cicho, nie podnosząc głosu. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Szon
|
Wysłany: 5 lipca 2005 Pytanie i coś jeszcze??
|
|
|
Dla formalności dodam że ja należe do obu tych portli!!
A przy okazji napisze że na grono.net znajduje się także klub "Jaskini" poświęcony do którego naleze oraz do którego należy jeszcze jeden Jaskinowicz :) nie będe pisał kto, jeśli zechce to się sam ujawni :)
___________ Wzajemna lekka niechęć, dzieląca oba oddziały, tliła się cicho, nie podnosząc głosu. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Siny
|
Wysłany: 6 lipca 2005 Pytanie i coś jeszcze??
|
|
|
Szon a jaka masz komorke?
___________ szukasz twardych wojowników? http://www.granda.prv.pl/ |
|
Powrót do góry
|
|
|