Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
MiB
|
Wysłany: 16 czerwca 2003 Wortal mi zwalnia
|
|
|
.: Jaskinia :.
:arrow: Dziś jest 16 czerwcza 2003, a ja od 13 czerwca 2003 widziałem te same newsy na stronie głównej ("Nowe pejzaże w Wogu...
", a od niedzieli 15 czerwca 2003 jeszcze "Jest nas sześciuset! "). I nagle dziś widzę newsy z pozostałych dni. (co do newsów- to samo mam na www.reddragon.pl, ale tam nie wiem do ko go napisać, bo nie wiem, o co chodzi).
.: Forum :.
:arrow: Baaardzo wlecze mi się Forum, szczególnie topici z dużą ilością postów. Kiedyś tak nie było. Na wgranie się stolika Disciples (nieHirołsowe gry) muszę czekać 5-10 minut (mam SDI).
:arrow: Niekiedy nie widzę postów. Miałem taką awarię, że w Karczmie pod Rozbrykanym Ogrem, przy stoliq "Komu pomóc, Kto pomoże", widziałem tylko 3 pierwsze posty i dopiero, jak zmieniłem sortowanie, to widziałem resztę (nie ważne jakie sortowanie, tylko musiałem kliknąć na "idź", bo jak dałem na Odświerz w przeglądarce, to nic nie dawało).
:arrow: Dostaję anonimy, ale takie, że nie powinny być anonimami. Dostaję e-mail'e, puste- bez nazwy, treści, nadawcy itp_ z Forum (!). Wiem, że to z Forum, bo ilekroć takie coś dostanę, to jest odpowiedź na topic (aqrat tylko na topic, w którym omawiamy stronę o D2), ale tylko czasem tak mam (jak dotąd- 4 razy). Pozatym dostaję normalne e-miale z informacjami o odpowiedziach.
Czy to tylko moje problemy i trza przeinstalować grę (Windows 98 SE :wink: ), czy to jakaś poważniejsza sprawa??
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
ixcesal
|
|
|
Od początku miesiąca wszysct trąbią o problemach z wortalem.
W wieściach pojawiają się informacje na temat kłopotów z serwerem.
A Waść pytasz czy to odosobniony przypadek z kłopotami....
|
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
|
|
|
Ale chyba nikt nie pisał, że brak mu newsów, topiców i ma anonimoew e-maile!!
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|