Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Irvin
|
Wysłany: 14 września 2003 Ferie w Zakopanem???
|
|
|
Ferie, śneżek i góry. A w samym środku tgo spotkanie osadowe. Taką propozycję wysówam ja i Faramir. Ale byłoby to spotkanie kilkudniowe, a nocowalibyśmy w Domu turysty, czyli chyba najtańszaym ośrodku noclegowym na krupówkach (pokoje od 12 zł za osobę i całkiem niezłe)
Dlatego piszcie, mówcie, proponujcie, a myśleć będziemy za was:)
___________ Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Faramir
|
|
|
|
chciałbym tylko coś wyjaśnic i coś dodać...
Nie tyle ja tę propozycję wysuwam, co raczej co najwyżej uważam, iż pomysł jest niezły, co też Morvinowi powiedziałem ;)...
Sam zjawiłbym się chętnie, i zjawię się, jesli tylko mi się uda:). Choć jak na razie jeszcze zbyt wcześnie na jakieś bardziej jasne wypowiedzi....
___________ Często i gęsto! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ingham
|
|
|
|
Heh, tylko że każde województwo inaczej rozumie ferie. Tak samo studenci każdej uczelni mają w innym czasie.
To lepszy już sylwester, bo każdy ma tak samo!
___________ Tylko modlitwa może Was zbawić! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
Wysłany: 15 września 2003 Ferie w Zakopanem???
|
|
|
Dlatego chciałbym się zorientować kto kiedy ma w styczniu wolne. Ja mam ferie do 31 stycznia. Z tego co mówiłeś Far to ty też:)
Aha Far rzeczywiście niczego nie proponował:) Poprostu pomysł mu się spodobał, a z pewnych powodów nie chciał pisać tutaj nowego topicu (lenistwo się szerzy;)
___________ Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić... |
|
Powrót do góry
|
|
|