Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Fuuzy
Skąd: Wasilków na Podlasiu (to nieprawda że ludzie porozumiewają się tu językiem gestów i chrząkni
|
Wysłany: 24 sierpnia 2004 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Witam, po długiej nieobecności.
Chciałbym powiadomić, o tym, że na oficjalnej stronie MMT pojawiły się nowe screeny. Cóż.. news, jak news.. ale sęk w tym, że prezentują one możliwości nowego engine'u.
Cóż... gra na nich prezentuje się znakomicie i moim mniemaniu ma szanse konkurować z komercjalnymi produkcjami... ale co będę gadał...
Sprawdźcie sami :)
http://www.mmt.34sp.com/cgi/NewsPub/News/Stories/2004/08/13/109235981512.html
___________ Mamo! Spójrz! Jestem w Internecie... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Jonathan
|
Wysłany: 5 listopada 2004 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Jakby ktoś chciał mieć na własność demko Might and Magic Tribunal (MMT) to zachęcam do pisania do mnie meili ( jonathankid@op.pl ) ( w odpowiedzi napisze stronke z której można ściągnąć 10 mega dema ) . Co prawda demko to, to nie rewelacja ( ie można nawet zajrzeć do interfejsu ) ale fanom Mighta może sie spodobać. Tak więc jeszcze raz zachęcam do piszania!
___________ Jonathan |
|
Powrót do góry
|
|
|
Misza
|
Wysłany: 6 listopada 2004 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Ech... o ile dobrze zrozumiałem to proponujesz komuś napisania meila, a Ty mu podasz linka którego widać post wyżej?...
A cha i usuń takiego samego posta z Kantorka Herolda...
___________ Ludzie nie potykają się o góry, lecz o kretowiska... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mortai
|
Wysłany: 5 stycznia 2005 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Sznowny Jonathanie: mógłbyś umieścić tu linka tej strony. Przecież mówisz, że dostanie ja każdy, więc poco się meczyc pisaniem maila?
___________ HoMM sweet HoMM
Powiedzcie, kogo mam zlikwidować. Z chęcią pomogę... :) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Acid Dragon
|
Wysłany: 5 stycznia 2005 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Chyba żartujesz! Podać tak ściśle strzeżoną tajemnicę? Przecież tylko wtajemniczonych wprowadzić można! Nie można dawać linka każdemu, kto zechce. Trzeba napisać maila w formie podania, przejśc krótki test ze znajomości MM, a przy okazji mieć IQ na poziomie conajwyżej 10!
no..... ostatecznie można jeszcze nauczyć się czytać....
___________ Neutralność nie zawsze jest możliwa... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Anthon
|
Wysłany: 22 stycznia 2005 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Co z tym Waszym projektem tlumaczenia mm6? Eh.. chcialbym zagrac, jednak po co, jezeli nic z gry nie zrozumiem :/?
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Ronald
Wysłany: 28 lutego 2005 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Jak myślicie, co mogły by powodować czary z szarej magi? Naprzykład takie wrota czasu i inne???
___________ Wszystko co ma swój początek ma też swój koniec. |
|
Powrót do góry
|
|
|
LarvaExotech
Wysłany: 4 marca 2005 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Rabican (cytat): |
Moim zdaniem pomysł bardzo dobry. A gdyby jeszcze coś takiego z którymś starszym HoMM zrobić... Miodzio. Wracając jednak do serii MM, to najciekawsze byłoby zrobienie części 1-5 na enginie a'la MM6-8, bo mnie osobiście krew zalała, gdy zobaczyłem pierwszego potwora w trójwymiarowym MM9... Trzeba by (trzy baby? :D ) się nieźle napracować, aby zrobić to w trzech wymiarach... |
W Might And Magic 6 i 7 (nie wiem czy w 8 też) potwory są dwuwymiarowe rysowane z sześciu stron. Po prostu sprite'y...
___________ I odpuść nam nasze wina... jako i my odpuszczamy naszym winodajcom...... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mortai
|
Wysłany: 7 marca 2005 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Ok. Masz załatwione. Czekaj na mail:) Jonathanie.
___________ HoMM sweet HoMM
Powiedzcie, kogo mam zlikwidować. Z chęcią pomogę... :) |
|
Powrót do góry
|
|
|
Ronald
Wysłany: 13 marca 2005 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Widzę że dyskusja na temat szarej magii się rozwija :D
___________ Wszystko co ma swój początek ma też swój koniec. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hellburn
|
Wysłany: 18 czerwca 2005 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Przed chwilą zgrąlem to demo... i jestem pełen podziwu. Świetna robota... szkoda tylko, że już od dawna nie ma nowych informacji o projekcie :(
___________ Damn! |
|
Powrót do góry
|
|
|
Marten
|
Wysłany: 18 czerwca 2005 Dodatki nieoficjalne
|
|
|
Hellburn (cytat): |
Przed chwilą zgrąlem to demo... i jestem pełen podziwu. Świetna robota... szkoda tylko, że już od dawna nie ma nowych informacji o projekcie :( |
Ależ są nowe informacje :) Strona projektu znajduje się teraz po prostu pod innym adresem, z powodu zniknięcia głównego twórcy i pomysłodawcy projektu. Obecny adres to http://www.mmtribute.castlegobs.nl/. Nowe screeny i arty można zobaczyć na forum. Projekt już poraz kolejny zmienił engine, tym razem na Realmforge. Nie wygląda to tak pięknie, jak poprzedni engine, ale nadal robi wrażenie...
___________ No matter how dark the night, morning always comes... |
|
Powrót do góry
|
|
|