Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Behemoth
|
Wysłany: 26 lutego 2005 Co sądzicie o ,,Osadowym radiu internetowym"
|
|
|
Na początku spytam czy przypadkiem ten topic nie był wcześniej w Karczmie czy może mi się coś uwidziało? Od kiedy regularniej zaglądam na forum obserwuję dziwną rotację topiców... no ale do ad remu :->
Czemu od razu radio jak może być audycja? Pracuję sobie w RadiuAktywnym <commercial mode on> http://www.radioaktywne.pl </commercial mode off>, które jest radiem internetowym Politechniki Warszawskiej i pomyślałem, że przy ciekawych założeniach i konspekcie audycji mógłbym powalczyć o pół godziny lub godzinę czasu antenowego dla nas. Jedynym warunkiem (oprócz oczywiście tematyki audycji) jest to, aby prowadzący był z Warszawy (miał możliwość dojazdu do studia) i był studentem. Ja mogę się podjąć współprowadzenia / realizacji audycji ale nie chciałbym brać całej audycji na siebie.
Jakieś pomysły więc? :-)
___________ "Nothing can seem to fill the emptiness inside,
So still I search, never ever wait for the time or the tide"
--
Blaze "Hunger" |
|
Powrót do góry
|
|
|
mah
|
Wysłany: 26 lutego 2005 Co sądzicie o ,,Osadowym radiu internetowym"
|
|
|
Tu masz racje, wywalczenie miejsca w ramówce to było by najlepsze posunięcie. Ponadto zwiększyło by to zainteresowanie os... jaskinią.
I znowu masz racje, sam tego nie pociągniesz, potrzebowałbyś tak z przynajmniej 3 gotowe na wszystko osoby 8)
A to jest najgorsze do osiągnięcia.
Po pierwsze, jeżeli jest ktoś chętny, to należało by utworzyć jakiś team, i spotkać się na jakimś czacie (np gg) i obgadać to i owo.
Dziękuje za uwage 8)
A co do tego, czy tego topicu nie było gdzie indziej, hmm.. gdzieś był, ale gdzie, kto to wie :lol:
Kto nie z nami, ten przeciw nam !
АРИЯ - Патриот |
|
Powrót do góry
|
|
|
Mecku
|
Wysłany: 27 lutego 2005 Co sądzicie o ,,Osadowym radiu internetowym"
|
|
|
A propos Radia. W nowym wydaniu Chipa 3/2005 jest dobry artykuł (5 stronicowy) na temat Internetowego Radia. Zaintersowanych pomysłem radia odsyłam do najbliższego kiosku/ ruchu po zakup Chipa :P
___________ Wolę żałować niepomyślnych wyników niż wstydzić się odniesionego zwycięstwa
/Aleksander Wielki/ |
|
Powrót do góry
|
|
|
Nagash
|
Wysłany: 1 marca 2005 Co sądzicie o ,,Osadowym radiu internetowym"
|
|
|
http://www.radioaktywne.pl <--- czy ja skąś to znam ?? ...... tam mój brat ma z kolegami audycje ( sunday welders w niedziele od 20:00 ) ......
Ps. dobry by był pomysł z audycją tylko co by na niej było ?? Ogłoszenia związane z IJB ?? Trzeba by było mieć ludzi którzy mają pomysły , mają dojazd oraz którzy mają pomysły na prowadzenie. Zanim dadzą jaskini czas antenowy to na pewno będą chcieli wiedzieć o czym będzie.....
Ps2. Jak będzie radio gotowe to chętnie posłucham :P :P :P
___________ Śmierć to dopiero początek życia...... tego drugiego ..... |
|
Powrót do góry
|
|
|