Autor |
Wiadomość |
MiB
|
Wysłany: 18 lipca 2004 Bab(i)a Reaktywacja!
|
|
|
Buuuuuu, buuuuu :( :( :( :( .
Jak możesz nam to robić?? A kto będzie LARPa prowadził, pogadankę o broni białej, sesje?? Eh.... buuuuuu :(
Zdravim :(
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
|
|
|
No niestety... To nie odemnie zależy... Life is brutal (and full of zasadzkas - jak mówi pewien polski czerwonowłosy wokalista :) ) i nic nie poradzę, chociaż ciągle próbuje.
BTW, a pasuje Ci 26?? Bo ta data wszystkim najbardziej odpowiada :)
___________ Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Hexe
|
|
|
|
Witam,
tyle problemów i niemożność dogadania się.. Jest rozwiązanie.
Zróbmy nalot na Babią PO Konwencie :D.
[wtedy nie stracicie możliwości spotkania swej uroczej Wiedźminki, khe, khe.. :P].
Proponowałabym weekend po [lub dwa weekendy] - odpowiednio 21 - 22 bądź 28 - 28 sierpnia.
Z tego, co wiem, ten termin odpowiada nie tylko mi, ale i Irvinowi. Może też nasz psychol się pojawi.
Co Wy na to?
Pozdrawiam,
Hexe
___________ Earth is full. Go home. |
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
|
|
|
Hmm a pasuje mi z tego względu że było by nas więcej :] Czekam na wasze opinie :)
___________ Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić... |
|
Powrót do góry
|
|
|
SAM-UeL
|
|
|
|
Im więcej tym lepiej... pojęcie znane nie tylko na temat alkoholu... dlatego niech każdy poda przynajmniej dwa - trzy terminy kiedy może... i wybierzemy najbardziej dogodną PRZED jak i PO zjeździe, ażeby i Irvin mógł usłyszeć co było, a nie tylko suche słowa z forum...
___________ biegniemy za szczęściem choć nie możemy go dopaść,
wciąz ucieka nam, bo nie znamy prawdy o nim,
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni..
|
|
Powrót do góry
|
|
|
MiB
|
Wysłany: 19 lipca 2004 Bab(i)a Reaktywacja!
|
|
|
Jak jush mówiłem "kilka" razy- mi pasuje praktycznie każdy termin :)
A spotkanie proponowałbym albo tydzień po końwencie (21/22) i wtedy może i jakieś jedno na zakończenie wakacji (28/29) [Krak, BB], albo tylko Babią 28/29 jush na zakończenie wakacji :)
Zdravim
MiB
___________ "Imagine there's no heaven,
It's easy if you try." |
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
Wysłany: 19 lipca 2004 Bab(i)a Reaktywacja!
|
|
|
Mi koniec wakacji odpowiada jak najbardzoej:) Właściwie to będę już w domu jak konwent będzie się zaczynał, więc każda data po konwencie na 99% (wypadki losowe) mi pasi:]
|
Powrót do góry
|
|
|
Guinea
|
Wysłany: 21 lipca 2004 Bab(i)a Reaktywacja!
|
|
|
No to kiedy? Zdecydujta się wreszcie :P.
___________ Achtung! Weasel!
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
Wysłany: 22 lipca 2004 Bab(i)a Reaktywacja!
|
|
|
Ja bym osobiście był za 23 albo 24 tj. poniedziałek lub wtorek. W weekend nie ma się co zjeżdżać, bo tłok straszny na babiej, a w tygodniu troszkę mniejszy.
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
Wysłany: 24 lipca 2004 Bab(i)a Reaktywacja!
|
|
|
Takśmy się zgadali ostatnio w Opolu, że istnieje powazne zagrożenie, że w tym roku Babia Góra przestanie być ładnym i urokliwym zakątkiem ;)
___________ Będziemy się żegnać... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
Wysłany: 25 lipca 2004 Bab(i)a Reaktywacja!
|
|
|
Hmmm, a z jakiego powodu?? :twisted:
|
Powrót do góry
|
|
|
SAM-UeL
|
Wysłany: 27 lipca 2004 Bab(i)a Reaktywacja!
|
|
|
Ech... ja pojawię się dopiero na konwencie... :(
___________ biegniemy za szczęściem choć nie możemy go dopaść,
wciąz ucieka nam, bo nie znamy prawdy o nim,
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni..
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Eon
|
Wysłany: 28 lipca 2004 Bab(i)a Reaktywacja!
|
|
|
Ostatni tydzień wakacji...? :P
P.S. Gratulacje: SaM: 333 posta..; Irv: 322 posta...
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
|
|
|
Tydzień, albo 2 po konwencie. Piszcie co wam bardziej pasuje :) Może się nawet zorientuje w Zawojskich barach po ile złoty trunek w tych ciężkich czasach kosztuje ;) no i znajde jakieś ciekawe miejsce do zatrzymania się :) Z własnego doświadczenia wiem że najlepiej wypadają zloty, na których nie ruszamy się zbytnio z miejsca :D No chyba że dla odmiany postanowimy zatknąć flagę Imperium na szczycie Baby, tfu znaczy Babiej, coby każdy turysta mógł z dołu obserwowac, łopoczącą na wietrze czarno czerwoną szachownicę! :D WoGóle to wpadłem właśnie na nader zacny pomysł!!! Ale o tym już w karczmie... Więc zobaczymy, może ustalimy jakiś rekord?? :>
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
|
|
|
Ano dlatego, że być może komandosi z Opola się tam pojawią wsparci kompania grenadierów i balistami z Gliwic plus niszczycielska siła urody i magii z Wrocławia :) Nie poznasz Baby, eee, Babiej Góry :)
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
|
|
|
Zatkało mnie :D To w takim wypadku ja szykuje więcej noclegów ;) ale to mi już Qui wytłumaczył (nie wiedziałem jak wielkie mam możliwości ;) ). No to może komandosi powiedzą kiedy im najbardziej pasuje?? :) I pobijemy rekord, jaskiniowcy na dachu świata ;) i nikt z tamtejszych mieszkańców nie będzie taki jak przedtem :D i i i kto się pisze na nocleg?? :) Mówić od razu :)
|
Powrót do góry
|
|
|
Grenadier
|
|
|
|
Nie mam zielonego ani starocerkiewnosłowiańskiego pojęcia co będę robił po konwencie. Myśl wstępna była taka, jak się tydzień temu spotkaliśmy, by w tamte stronki wyskoczyć. I na razie za siebie mogę tylko tyle powiedzieć...
|
Powrót do góry
|
|
|
Irvin
|
Wysłany: 29 lipca 2004 Bab(i)a Reaktywacja!
|
|
|
Mimo wszystko, jak ustalicie cuś na qnwencie to dajcie znać :) Bo ja będę wtedy z nad morza wracał :) Właściwie to już od dzisiaj mnie nie ma, przez 2 tygodnie... Więc, pozdruffka wszystkim i udanej zabawy na qnwencie ;) przywieźcie mi jakąś pamiątkę :D
|
Powrót do góry
|
|
|