Witaj na Starym Forum Jaskini Behemota.
Zostało Ono stworzone przez ixcesala z uwagi na problemy z forum Ezboard 10 grudnia 2002. Służyło Jaskiniowcom
dzielnie do sierpnia 2005 roku, kiedy to dominium i podwładnych Behemota dotknął Wielki Trek, po którym przez 10 miesięcy
Jaskinia nie funkcjonowała.
Wszystkim, którzy przyczynili się do rozwoju Imperium Jaskini Behemota, zarówno poprzez pracę techniczno-graficzną, jak i
osobom które współtworzyły klimat - dziękujemy.
Zapraszam do obejrzenia tego swoistego muzeum, które wiąże się ze wspaniałymi wspomnieniami niemałej części Jaskiniowców.
Kasztelan Crazy
Wróć do strony głównej Jaskini Behemota.
Autor |
Wiadomość |
Kumbat
|
Wysłany: 2 stycznia 2004 Winds of War-co nowego?
|
|
|
No tak sobie oglądam tematy wyroczni ,noi zauważyłem że jest temat o TGS, no to se weszłem posłałem posta, noi sobie mówie:"to teraz wejde na temat WoW".
Normalnie patrze i go nie ma ,więc sam go zrobie.
Teraz na poważnie ,chciałbym się do wiedzieć co nowego w dodatku ,czy poprawiła się inteligencja,zmieniła muzyka,czy coś nowego w edytorze, noi w końcu czy warto kupić.
___________ Grajcie w RPG papierowe... |
|
Powrót do góry
|
|
|
Anonymous
Wysłany: 2 stycznia 2004 Winds of War-co nowego?
|
|
|
W drugim dodatku do HoMM 4 znajdujemy nowe kampanie, dobrze mi sie w nie gralo ale byly krociutkie(3 mapy, a najwieksza to sredia). Po za tym to siedliska 7 stworzen i jeszcze 3 nowe potworki. Muzyka zmienila sie ale tylko na poczatku w menu gry. Dodatek zawiera patcha 3.0 a najlepsze zmiany zostaly wprowadzone do edytora map. Teraz np. nie trzeba nanosic pojedynczych drzew tylko caly las. Juz nie pamietam czy w TGS bylo spolszczenia w edytorze zamiast zakladki "Rock" na "Skaly" ale jezeli nie to wprowadzonoi to w wlasnie w WoW. Ja osobiscie nie przejde kolo rzadnego dodatku do Heroes chocby nie wprowadzal prawie nic. Decyzja nalezy do kazdeg z osobna ale ja polecam ten dodatek tym ktorym spodobal sie TGS nie muwiac juz o ludziach ktorzy lubia robic mapy.
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Wulfgar
|
Wysłany: 1 sierpnia 2004 Winds of War-co nowego?
|
|
|
Absolutnie odradzam zakup tego dodatku!!! Chyba że ktoś jest tak zagorzałym fanem serii że przetrzyma piekielną, patologiczną muzykę w menu, beznadziejnie prymitywne pod względem fabularnym i topograficznym kampanie, intro wołające na cały głos o pomstę do nieba tylko po to by nacieszyć się kilkoma przyzwoitymi potworami i niezłym edytorem map. Jeśli chcecie zapamiętać Heroesy jako świetną, ciekawą grę, błagam, nie kupujcie Winds of War.
___________ Najlepszą obroną jest atak |
|
Powrót do góry
|
|
|
Haav Gyr
|
Wysłany: 1 sierpnia 2004 Winds of War-co nowego?
|
|
|
:lol: A przypadkiem nie pomyliły wam się fora???
----------
[poszukiwany moderator]
:wink:
___________ From the beginnin' to end
Losers lose, winners win
This is real, we ain't got to pretend
The cold world that we in
Is full of pressure and pain
I thought it would chane
But its stayin' the same |
|
Powrót do góry